Ostala som sama, lebo je tu on

Príspevok v téme: Ostala som sama, lebo je tu on
Olivia09

Skuskove mam uz davno za sebou,a tak si uzivam prazdniny..uzivam sa to neda nazvat som skor sama..kedze skolu mam v inom meste a terajsich priatelov vlastne tiez,tu mi ich ostalo len zopar...Nieje to ani koli tomu, ze som inde na vyske, vraciam sa sem kazdy tyzden...Ide o to, ze ako som zacala pred rokom chodit s mojim priatelom, postupne sa ten kontakt s ostatnymi obmedzil..Nieze by to bolo koli tomu, ze ja som nechcela a bola som nejak strasne hrozne zalubena, tak som sa s nikym inym nestretavala...Ale kazda baba co to pozna urcite uzna, ze to obcas prejde tak do stratena..mala som vela kamosov, skor chalanov, a samej by mi bolo teraz cudne len tak ist s nejakym z nich vonku.. nECHCEm aby ste si niekto mysleli,ze on mi zakazuje, realne ani mne by sa nepacilo keby sa tahal s dakymi kamoskami, o ktorych som ja predtym vobec nepocula, len zrazu sa zacnu stretavat...Ako ma on skuskove a nema na mna cas, co je uz takmer mesiac, citim sa hrozne stratena, hrozne sama, a chcem sa spytat, ci su tu dake baby co prezili chtiac nechtiac to iste...

Olivia09

No sak to...moj ked skusku da, cakaju ho este 4, on totiz studuje dve skoly, lenze nieje domased, ale tvor spolocensky, a dako sa preratal:)..ked mu skonci skusove takisto ja odchadzam odtialto do skoly, a on ostava tu..takze nic moc to nieje,a neviem si takisto predstavit ze teraz zavolam dakomu z kamosov z pred roka, sak co by sme si povedali..obcas si piseme len tak na nete, aj to temy viaznu :(

bebinka

ale ano prezili aj ine to co prezivas ty :) aj ja pravidelne kazde skuskove :) aj teraz sa ten moj uci na zajtrajsiu skusku a ja sedim doma a nudim sa...a radsej si ani nechcem predstavit co bude ked tu skusku spravi a aj jemu skonci skuskove..dalsi semester nam zacina o 2 tyzdne a nie sme z rovnakeho mesta takze aj tak pojde domov minimalne na tyzden...takze zas si ho vobec neuzijem...a kamosky mam tiez rozlietane kadetade tak je to dost tazko sa zist, ja studujem v rodnom meste a ostatne kamosky su inde- ale spolu, takze ked su spolu cely tyzden tak cez vikend dame spolocne stretko len malokedy...im to proste nechyba...a aj ked sa uz stretneme tak sa citim tak trosku mimo obraz lebo ony o sebe vsetko vedia kedze su stale spolu a ja som mimo