Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ma to byt Aj zneuzivat
ved zas hej,clovek nechce zneuzivat.mna na celej veci najviac stve,ze tam vlastne chodim uz s urcenou diagnozou-len potrebujem lieky .A este tie mi dava vzdy take,ze v lekarni necham majland (a kolko razy mi napisala nieco,co uz neexistuje-tak len beham...).
:-) je to výhoda,ale radšej by som bola,keby som to nemusela nikdy využívať...ale žial to sa nedá,tak to aspoň zneužívam
sa mate:-)
homeopatiká nie,ale lekár v rodine,pracovník v zdravotníctve...pohodlné
a ja som tej nasej este aj upravila hodiny a tak (tu na zdravi).Som ja blbec.Homeopatikujete sa?Alebo nieco ine?
ja som tiež nespokojná s našou detskou dr...zmenila sa a tak rada by som jej tu urobila reklamu,ale nebudem taká ako ona...radšej tam už nepôjdem.Ja mám tú výhodu,že sa liečime iným spôsobom...
:-)))))))))
este raz pouzijem"ALE",buchnem si hlavu o stol
aj mne detska tvrdila,ze je teraz vela crevnych infekcii.
Vytery jej nerobila-mame taku "fajnu" detsku.Vlastne ju mam aj od ruky,ale nechcela som ju menit,lebo pozna deti od narodenia-ale uz niekolko rokov nad tym rozmyslam (neviem,dokedy chcem cakat).Je mi to trapne-neviem to urobit.Ale obe deti skonstatovali,ze chcu inu lekarku a obe povedali tu istu (uz aj u deti funguju doporucenia).Tak k nej pojdem a spytam sa