Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No prekvapeny som, to sa priznam...nie som nestastatny....je to uz dost dlha doba na to aby som sa netrapil, nebyt toho neisom ani v Oxforde, ani nikde....jednoducho malo sa to stat a dobre ze sa tak stalo....:-))))
No ked si to budes stale opakovat tak tomu mozno uveris ale je to tak?...Myslim si ze teraz si z toho nestastny.....ale svieti na lepsie casy sam to vies....hi
vies ked niekoho milujes viac ako seba, a on ta opusti bez vysvetlenia...tazko sa to predychava...ale je to zamnou...mam svoj svet a som stastny..:-))))
Nepochopila som ta zle viem ze ta to mrzi ....ale skriabat sa v starych bolackach nema vyznam...aj ked pre teba to nie je az taka stara bolacka.
aha..tak to sme sa nejako nepochopili s tymi percentami..
no zle si ma pochopila...mna to len prekvapilo ze vsetko s takou rychlostou...ale som rad ze je stastna, teda aspon dufam....:-)))
Tie 4% som myslela chlanov ktorym sa pacia chalani...hi
Ja neviem....ak by neprisiel tak sa ti zajtra ozvem zajtra.Ale zhrniem to....nechakj to uz byt!!!zazelaj im vela stastia a sebe tiez.
inak ja poznam dost muzov, ktori su normalni, verni, zodpoevdni, tolerantni, starostlivy,...a myslim, ze bude viac ako 4 %..Hi...
este nie...