krce pri menstruacii

Príspevok v téme: krce pri menstruacii
dsgsg

ahojte, mam 14 rokow a menstruujem uz asik taq rok. stale mam pri tom velke krce v prvy, neiekdy aj druhy den. Wim ze je to normaalne ae cem sa spytat, co na to aby ma to prestalo taq boliet. Zvyknem uzivat Panadol femina ale dnes je nedela a mne sa minul a dostala som krce. Tak sa teda chcem spytat ze co na to a este ze si cie krce budem mat pocas menstruacie uz cely zivot alebo sa to casom ustali. Dakujem

carmella

Tak to vam zavidim, ze sa vam vekom zmiernili krce. Ja mam 23 a krce mam stale rovnake ako pred 11 rokmi... :( Ale suhlasim, Ibalgin 400 mi pomaha (aj ked je to svinstvo), len problem je, ze mi zaberie vzdy az tak po 1,5 hodine.

[zruseny8]

no takze najskor zareagujem na prispevok o citronovej stave. vravi sa ze citron by sa mal papat ked chces posunut menzes (co je mozne tak na 2-3dni). ked papas uz v case krvacania, tak sa nic take moc nedeje, mozno sa ti trosicku skrati a krvacanie je slabsie. ale vrati sa ti to buduci mesiac..

ja odporucam daj si ibalgin 400. mal by zabrat. ak nezaberie, tak nejaku inu nahradu..je pravda ze vekom by sa mali aj krce zmiernit, ja som v 15-tich nemala ziadne a teraz mam ale take malicke..(zase je u mna vsetko opacne). ale hovori sa ze krce su kvoli nespravnemu obliekaniu. ak ty nosis stale holy chrbat cize mas hole krize, tak sa potom necudujem ze mavas riadne bolesti. treba dbat na svoje zdravie a aspon v zime sa teplo obliekat a nenosit bundy do pol pasa

daria29

keď si otvoríš stránku zoznam.sk,na prvej strane behaju reklamy.prečítaj si o "Win-A_LITE.sk alebo Anionové vložky.

jajkafr

ahoj ja som mala tiež strašné kŕče v tvojom veku nezaberal mi ani Ibalgin prvé dva dni som preležala v posteli lebo som nebola schopná života akonáhle som sa postavila letela som k zemi teraz mám 20 a menštruáciu takú že o nej ani neviem :) chcem tým povedať že môžeš z toho "vyrásť" krátko pred menštruáciou a počas menštruácie skús piť ženský čaj, udržuj brucho aj kríže v teple aj mimo menštruácie pretože keď sa prechladíš môžeš mať bolesti veľmi silné, počas menštruácie pomáha tiež teplá sprcha na bruško a tiež teplý termofor na bruško... no a na bolesť je tiež dobrý Algifen kvapky sestra si ho nevie vynachváliť sú to kvapky od bolesti je tam liek tlmiaci bolesť a tiež liek tlmiaci sťahy hladkého svalstva to máš tak ako keby si zobrala Novalgin a No-Spu ... každá sme však iná preto treba skúšať a nájsť si to čo ti naozaj pomáha ... držím palčeky

aluska

horuci kupel alebo nejaky teply obklad na podbrusko...hovori sa ze aj citronova stava zmiernuje krvacanie ale neviem