krce pri menstruacii

Príspevok v téme: krce pri menstruacii
dsgsg

ahojte, mam 14 rokow a menstruujem uz asik taq rok. stale mam pri tom velke krce v prvy, neiekdy aj druhy den. Wim ze je to normaalne ae cem sa spytat, co na to aby ma to prestalo taq boliet. Zvyknem uzivat Panadol femina ale dnes je nedela a mne sa minul a dostala som krce. Tak sa teda chcem spytat ze co na to a este ze si cie krce budem mat pocas menstruacie uz cely zivot alebo sa to casom ustali. Dakujem

mariana136

ahojte, mala som rovnaky problem: pred prvou menstruaciou som mala tri noci take bolesti, ze doma nevedeli, co so mnou, tipovali sme to na slepak. cez den sa to vzdy ustalilo. potom som si zakazdym vytrpela prve dva-tri dni od zaciaku menzesu; bolesti som mala take, ze som bola uplne paralyzovana a neschopna akejkolvek cinnosti, mala som pocit, ze sa vyskriabem na stenu... parkrat ma vzali k lekarovi na injekciu, ale vedela som, ze to nie je riesenie problemu. klasicke tabletky ani kvapky mi nezaberali. nakoniec sa to cele skoncilo vdaka zenskemu, kt. mi predpisal nizkodavkovu hormonalnu antikoncepciu. uz 5 rokov mam pokoj, 4-dnovy menzes a na krce si uz ani nespomeniem... takze odporucam :DDD

jajkafr

en
mne niekedy pomáha aj vlažná sprcha... časom to možno prejde... teraz mi odporúčila gynekologička Spazmopan čípky vraj je dobrý, ale ešte som neskúšala...

Ivka 1

Skus si kupit v potravinach popradsky Zensky caj, ten pomaha pri krcoch. Pi ho pravidelne jedenkrat denne . Menstruacne krce zmiernuje aj prikladanie teplych obkladov na podbrusko.

en

mam 15 a trapia ma silne menstuacne krce.bojim sa ist k lekarovi a nechcem stale brat lieky.PROSIM poradte mi niekto na mail jusa107@azet.sk

majka414

ahoj ja mam tiez 14 a niekedy o menstruacii ani neviem a inokedy placem od bolesti. mne pomaha panadol a ibalgin. napriklad teraz vsak vobec.dufajme len ze sa to casom zlepsi :/

nikki.7

Tiež chcem reagovať na túto tému:ja mám menštruáciu od 16tich rokov a kŕče mávam asi tak 5 rokov.Je to strašné,tie prvé dva-tri dni sa to nedá ani vydržať,ale mne zaberajú kvapky algifen,alebo panadol femina,ale naraz aj dve tabletky a po chvílu znova dve tbl.Každý mi hovorí,že po pôrode by sa to malo ustáliť,ale nemyslím si to.Tiež mávam nepravidelný cyklus a to vzhľadom na môj vek už asi nie je normálne,ale aj dr o tom vie a nič.Takže neostáva nám nič iiné,iba sa s tým zmieriť...no nie:)

Anezka333

Teraz mam 15. Menzes mam od cerstvych 13 a uz pri prvom som mala take krce ze zo mnou chceli ist do nemonice. Nie na kazdeho zabera panadol femina. Ja som brala tiez algifen ale vsetko pomaha len trochu. podla mna by sa kazde dievca malo poradit s lekarom lebo kazde telo potrebuje nieco ine.Ked mi uz nepomaha nic poviem si ze o par dni ma to uz boliet nebude :D ale je hrozne ako musia zeny trpiet...://

leeneeskee

ahoj,
odporucam teplo.. za 11 rokov som vyskusala kadeco a nic mi nezaberalo - ani algifen, ibaglin + ine oblbovaky.. najlepsie bolo vzdy dat si termofor na brucho - alebo flasku s teplou vodou :). ja si dam aj poldecko alkoholu - zohreje + zaspis. stale si opakuj, ze ked sa zobudis, uz ti nebude zle. mne prave to pomaha :). alebo potom lahnut do vane a pustit si teplu vodu na brucho - ale nie velmi horucu.

petronelaaaa

skus si uvarit alchemilkovy caj a vyhriat podbrusko, to by malo zabrat. ale ak su krceneznesitelne, chod za gynekologom. ja som mala rovnaky problem a zistili mi zrasty na maternici

angie11

ahoj na krce mi vzdy zaberie ibalgin a len ten mam 25 a vzdy mam take krce takze ani ja neviem ci to vobec niekedy skonci ale dufajme ze sa to zmierni kazdej ktora to nevie vydrzat