neviem byt sam sebou

Príspevok v téme: neviem byt sam sebou
heno

myslim si ze neviem byt sam sebou.
hlavne v autobusoch,ak som s kamaratmi alebo normalne zijem nic.
ale akonahle som v autobuse kde je viac ludi stale rozmyslam ze, ci nevyzeram jak idiot,co si o mne myslia?, vyzeram ospalo?,mam sa inym sposobom pozerat von z okna?..neviem cim to je, som rozmyslal ze chcem byt niekym inym ako som... co myslite moze to suvisiet s tym?

alebo ze budem sa pozerat von ako keby som sa citil jak nejaky model? mam sa pozerat aj vnutri na ludi? ja to nechapem proste je to az na smiech :))

soffa

privelmi sa zaoberas sam sebou.....druhych(myslim tych cudzich)vobec nezaujimas.ludia maju ine starosti ako si o tebe nieco mysliet...

Baruška

Aj ja mám také problémy, ako vy...Nechcem byť stredobodom pozornosti, nechcem aby sa na mňa niekto pozeral...Možno to súvisí aj s tým, že mám rázštep pery a podnebia, nemaľujem sa, a niekedy sa ma baby pýtajú prečo??naproti!!!ma niekedy ohovárajú, že sa s nikým skoro nebavím, ako vypadám......, ak chcete pošlem vám foto, no nemyslím si, že som až tak škaredá, nie som...to je môj názor, na vine je sebavedomie...no viem, že keď človek niečo chce, tak si ide za tým...!!!

Baruška

Aj ja mám také problémy, ako vy...Nechcem byť stredobodom pozornosti, nechcem aby sa na mňa niekto pozeral...Možno to súvisí aj s tým, že mám rázštep pery a podnebia, nemaľujem sa, a niekedy sa ma baby pýtajú prečo??naproti!!!ma niekedy ohovárajú, že sa s nikým skoro nebavím, ako vypadám......, ak chcete pošlem vám foto, no nemyslím si, že som až tak škaredá, nie som...to je môj názor, na vine je sebavedomie...no viem, že keď človek niečo chce, tak si ide za tým...!!!

will51

ja beriem lieky na ukludenie ale vobec mi nepomahaju..skuste skusit ist za psychologom ale nie za psychiatrom ti by vam dali len lieky ktore napriklad mne vobec nepomohli..skuste toho psychologa mne asi najviac on pomaha..

no toto

a nemoze to suvisiet s tym, ze doma nemas nejaku podporu od rodicov? ze ta mozno nejak ponizovali, alebo nieco podobne? alebo si stale pre nich nebol dostatocne dobry? a tak stale priemielas aj vo vztahu ku inym ludom, ako co najlepsie zaposobit?
zahod to cele za hlavu, prosto na to nemysli. neuzieraj sa tym. nech tvoj zivot nie je o tom, ze rozmyslas, co si o tebe myslia ini. obcas to asi napadne kazdemu, ale zamyslat sa nad tym stale je na nervy. aj tak sa to malokedy dozvies, co si o tebe ini myslia... take ti povie mozno iba uprimny priatel.. alebo naopak, niekto, koho poriadne nastves a daco ti vykrici rovno do oci...