neviem byt sam sebou

Príspevok v téme: neviem byt sam sebou
heno

myslim si ze neviem byt sam sebou.
hlavne v autobusoch,ak som s kamaratmi alebo normalne zijem nic.
ale akonahle som v autobuse kde je viac ludi stale rozmyslam ze, ci nevyzeram jak idiot,co si o mne myslia?, vyzeram ospalo?,mam sa inym sposobom pozerat von z okna?..neviem cim to je, som rozmyslal ze chcem byt niekym inym ako som... co myslite moze to suvisiet s tym?

alebo ze budem sa pozerat von ako keby som sa citil jak nejaky model? mam sa pozerat aj vnutri na ludi? ja to nechapem proste je to az na smiech :))

fobicka

ja mam tiez podobny problem. ja si dokonca pri stretnuti s niekym nemyslim len, ze co si pomysli dotycny, ale aj to, ze komu vsetkemu o nasom stretnuti povie a co si aj oni vsetci pomyslia... proste uplne scenare vymyslam. samozrejme, len tie najhorsie. je to smiesne, ale neskutocne obmedzujuce.

Ale chystam sa s tym prestat :)
Drzte mi palce :)

j

ja myslim ze nedostatok sebavedomia, ked je clovek sebavedomy tak ho netrapi co si o nom kto mylsi, vie aky je a co dokaze a nepodcenuje sa stale - ze co ak vyzeram blbo atd...

neira

ja mam to iste....stale len poremyslam nad tym co si o mne ludia myslia.....znie to az fakt moc vtipne :D ale je to tak proste....neustale sa musim kontrolovat..a vies co je najhorsie? Ze aj pred frajerom :( jednoducho neviem sa uvolnit a byt sama sebou...stale sa len kontrolujem....neviem ci to nie je nejaka choroba abo co :(