Ach ta svokra...

killerka

ja si myslim, ze tieto zeny su len urcite rocniky, podla man terajsie 48-65 rocne svokry.... lebo copoznam znamych amaju starsiu svokru, uz sa do nich vobec nestara, pride mi to ako stara skola, ze proste o syna sa ti ma starat nevesta... Osobne z pozorovanai amam dojem, ze svokry su preto take, lebo : ked ma zena syna, musi sa o neho vecne starat, mysliet na neho, za nheo,lebo vieme, ze chlapi su do velkej miery neschopni a za kazdym stoji zena, co ho riadi... matka si na to za cele roky zvykne, mysli si, ze ho pozna najlepsie a len ona vie, co je pre neho dobre... preto stale chce radit, dirigovat, ako to robila ,kym bol syn sa a byval pod jej strechou.....len tym diriguje aj nas a to uz ona nevidi... mylsim, ze to vyplyva z tej starostlivost, co im matky davaju, a obhajuju si, ze si ich ony vychovali... nemyslite? u nas je to citelne, ako ziarli, ze ja viem robit to, co ona, ze som na to prisla ovela skor,ako na neho a este ma aj s usmevom posluchne..
ale aj tak, dopracovala sa sama k tomu, ze si po jej smrti vydychnem

aknitka

držím ti palce aby vám to takto vydržalo aj po svadbe.
vždy som snívala o tom že aj ja raz budem môcť povedať o svojej svokre, že druhá maminka. žiaľ, nie je to tak. tá má od mojej maminky na míle ďaleko.

suzen_

no ja sa tu az hambim napisat :)

ja si s mojou buducou svokrou neskutocne dobre rozumiem..vzdy ked prideme na navstevu sa zasmejeme, porozpravame, poradime, pritulime a tak dalej :)

piseme si maily ako sa mam, co mame nove, urobi mi jedlo ktore mam najradsej ..uplne ako moja maminka :)

aknitka

čím to je, že mi ženy si nemôžme rozumieť s matkami našich mužov? 99% z nás by svoju svokru znieslo zo sveta. ja mám tiež syna (2,5 r.) a už teraz rozmýšľam nad tým či aj ja budem o niekoľko rokov patriť medzi tie strigy.
inak my sa s mužovými rodičmi nestretávame už 2,5 roka. a prečo iné, ako pre svokrin nepodarený jazyk.

safa

ahojte...som si vsimla tuto temu,a neda mi nereagovat... vztah so svokrou? kde nic tu nic,a ked,tak pohroma..cize bud sa tvari,ze ake je vsetko navokol nej uzasne,alebo sa sprava tak,ze vam ide sanka odpadnut,ale to nie je to najhorsie..ja mam akoby svokry dve-jedna je manzelova mama samozrejme,a druha jeho sestra,a pravdupovediac,pripada mi horsia ako pravasvokra-pcha sa nam do manzelstva,aj teraz sa kvoli nej hadame,chce ma riadit,rozkazuje mi,a dokonca ma chce nutit,ab y som dieta vychovavala podla nej,ako ona chce

killlerka

ma niekto podobne hroznu kombinaciu faktorov?

-svokra nema partnerra roky

-ma len jedneho syna (moj muz)

-ona je znamenie baran - cisty

general,cholerik,vybusna, nesmierne rada si vymysla pribehy, kde ja hram tu zlu a vzdy im uveri a rozprava inym

- je v menopauze

- hypochonder

A nevidlei sme sa krasnych 9 mesiacov....

ale vsetci vieme, ze to takto nepojde....bud pochopi, ze je ona ta divna, co si ma nedokaze prijat a pochopit, ze jej syn je stastny,alebo sa uvidime uz len na pohrebe jednej z nas....

krútička

Môžem aj ja názor! Tak tu je:
Aj ja mám svokru a ja som spokojná pomôže, ja jej ked treba ona nám ale sú aj chvíle a dni ked sa mi nepáči veľa vecí a zo začiatku sa mi teda veľmi veľa na nej nelúbilo ale postupne sme si na seba zvykli a teraz máme pekný vzťah so svokrovcami. pomôžu mi popri chorobe s deťmi ja som spokojná.Dúfam,že to tak ostane a budem im to môcť odplatiť rovnako dobre ked im bude treba pomoc. Tak sa držte a prajem dobré svokry a svokrov.