Ach ta svokra...

killerka

tak, zeny, som rada , ze som vas pobavila,alebo ze pisem "za vas", ked opisujem moju svokru...no zdaleka to ni je vsetko....ak sa pri nej dozijem 40tky a nebudem mat co po veceroch robit,lebo moj muz bude sediet pri svojej chorej matke a vytierat jej rit (sorry), tak napisem o tomto knihu....
nestastnica: aj moaj svokra 2 x potratila...tie deti k nej prosze nechceli ist....
uznam, mala tazky zivot, ale hra na nas tak, aby sme si boli vedomi, ze potratila, mala 2 alkoholikov, cize s a2 x rozviedla, ze je strasne chora,ale zaroven nam chce dat najavo, ze napriek tomu je silna, nie ako my hovna, co si ju nevazime....
ja sa netajim tym, ze ju nemusim,akurat sa zmenilo ot, ze uz nic na nu nepoviem...ked sa mi muz stazuje, ako ho vytocila, kuknem anneho, ze co chc eodo mna pocut??? som ironicka... no a co? a pak maju zas fajn obdobie...
bude dost mimo,ked mu zomrie, lebo nema akoze nejak velmi kontakty s rodinou,ale to vdaka nej, ona ma s kazdym konflikt, uraza sa ako male decko, to je sila, najradsej by som ju preplieskala dakedy...a dufam, ze aj mna moja nevesta preplieska, ked raz budem mat syna a budem takato tava :)
zhodneme sa na tom, ze tieto zeny su vlastne nestastne a zakomplexovane ? ja si myslim, zue rpeto, lebo boli tak blbe a cely zivot obetovali detom, muzovi a ked ich vsetco opustili ( tak to nazyvaju ony, ze opustili, iank je to prirodzene, ze detiidu na VS a chcu zit po svojom)... takze, ked vsetci odidu, matere ostanu same a su stratene...preto, obetovat sa ano, ale mat aj svoj svet, zaluby, konicky, svoj kusok len pre seba, a ten sa po odchod edeti rozrasstie a zacne rozvijat.... nase matky, a svokry su naucene makat,ajked netreba...nikto ma nepresvedci o tom, ze len museli....je to aj o filozofii zivota, ktoru si clovek nejak vytvori...ale uz vela pisem, :))))

nestasnica

killerka......!!!!!!!!!!!
Ja som tvoj clovek..svokra nema muza..dvaja ju nechali, ma len jedineho syna, tri krat potratila,je baran..ma 54rokov..tvari sa ako ma miluje, mojho muza zneuziva doslova....uhana ho, ona nema ani len sestri ani sesternice, len mamu svoju aj ta je chra, takze este aj kvoli nej moj muz lieta..mame rocnu dcerku a ona by bola najradsej jej matkou. Ona ma mojho muza ako svojho nahradneho..uz im chyba len aby sexosovali spolu..ach a ako si oni dvaja dokonale s mamickou rozumeju....mamicka je najdokonalejsia a najlepsia. chce nam len dobre a bla bla.....furt mi nosi dake jedlo a pri tom ja varim aj peciem..to jedlo je zamienka aby sme k nej prisli. Ona nesoferuje a necha sa mojim muzom dokola vsade vyvazat. Ona je sebec co si vynucuje lasku a tvari sa ako uboziatko ubyte zivotom, ale ze ubija tym aj mna, to je uz druha vec..a este najhorsie je na tom to, ze svoju totalnu nenavist k nej v sebe dusim a pred muzom sa tvarim, ze je vsetko OK a mame sa radi....moja svokra je strasne inteligentna a tie sebecke kroky co podnika, vyznievaju pred mojim muzom este tak, ze ja jej krivdim. Nazvala by som to pasivna agresivita. Inak ak nahodou sa jej pekne neprihovorim a nevystiskam ju , ked prideme, tak hned vyrevuva muzovi, ze ju nemame radi a bla bla..alebo ked sa jej pytam na nejake "delikatne" veci..ako napr jej rozvod, ze preco ju nechal jej terajsi muz..su v konani, tak sa mojmu muzovi zduje, ze co sa take pytam..tak ja fakt uz neviem..a este MOJ MUZ BY MI SKOR PREPACIL NEVERU AKO ZISTENIE ZE NENAVIDIM JEHO MATKU...a ja to dusim, lebo sa bojim , ze keby sa to prevali, ze sa on ako pomstu nebude chciet stretavat s mojou rodinou..a nas je v ela a mame sa radi..proste mam tri sestry babku , starku, kopec sesternic, a svagrov..a inak moj muz ich ma rad v podstate. on so svojou svokrou mojou mamou ani neni, lebo vzdy je pritomnych dalsich minimalne 5ludi v miestnosti a staci sa mu pozdravit odzdravit a finito. A mne vycita, ze preco nezatelefonujem jeho maminke a nespytam sa ako sa ma apodobne. Ak nam raz krachce manzelstvo, tak pre jeho zivotom odkopnutu matku, ktora si ho adoptovala za nahradneho manzela a moju dceru by chcela mat za svoju. Verim ze splnenim jej sna by bolo keby ze nahodne zomrem a ona sa bude starat o muza a drecku....znie to drsne, a ona by to poprela, ale som si ista, ze by sa v ulohe podobnej spasitelky, ktora by este plakala ze aka "tragedia" uplne nasla......HOWK..vyrozpravala som sa..fuuuu

HERMEKILDA

AHOJTE PRIDAVAM SA K TEJTO TEME MAM PRIATELA SME SPOLU ROK AJ MESIAC A MOJA BUDUCA SVOKRA S NOU JE NA NEVYDRZANIE JE SICE PSYCHICKY CHORA ALE MAM TOHO DOST

NATY 81

Safa,pozname,aj mojmu chalanovi,s ktorym mimochodom chodime spolu 10 rokov organizuje život hlavne jeho \"užasna\" sestricka,ona je pre neho uplne najdokonalejsia zena na svete,ja sa s nou nemam v laske,ona nemusi mna a ja ju,nemozem na nu jedno zle slovo povedat,priatel by ma \"zozral\".

jozepha

no to bohuzial neplati len pre starsie rocniky..sice nemam svokru ale mam dlhodobo priatela a jeho matka ma 40 rokov a s nou byt je nocna mora....priatela milujem a dufam ze nam nebude robit problemy (myslim vazne problemy)pretoze zatial sa jej dari robit len tie mensie no velmi nemozem vyskakovat kedze niesom v rodine a s priatelom sme len par rokov...

bambulos

nooooooooooo babenky, ja som na to lepsie, ja nevestu mat nebudem, mam totiz dve dcerky, a so svokrami vacsinou nevychadzaju nevesty, pokial ja viem tak zatovia so svokrami vychadzaju lepsie xixi

synik

dievcata,neupokojujme sa s tym,ze my take nebudeme.Mozno nebudeme,no nase nevesty budu este omnoho vacsie bestie v dobe ked nasi syncekovia sa pozenia.