Alergia na ineho cloveka?

ôôôôô

Na iného človeka? Ak sa to začalo prejavovať po nasťahovaní sa k nemu a dovtedy bolo všetko viac- menej O. K., tak by to mohli byť vzdušé alergény v jeho byte. Môže byť, že býva v starom a vlhkom dome a ty nevieš o tom, že máš alergiu na plesne, lebo bývaš v suchom nezateplenom paneláku, kde ti je dobre. Môže byť, že on má doma zvieratá a si alergická na chlpy psa alebo mačky alebo perie vtáčika, ktorého chová. Môže byť, že máš alergiu na ten prací prášok, čo použiva, aviváž, šampón, sprcháče, parfém, antiperspirant, krém na ruky.
Ja napríklad neznesiem akýkoľvek krém na ruky, ktorý je parfumovaný. Hneď ma začne z toho bolieť hlava a používam zásadne len neparfumované.
Mal som spolužiaka, ktorý býval v cigánskom dome. Smrdel stuchlinou, boli tam plesnivé steny a byt bez okien, bez skiel, otrasné podmienky. On nebol cigán, ale otec im prepil všetok majetok a museli sa tam odsťahovať. Neodsudzoval som ho, ľutoval som ho, však za to nemohol, ale tiež som v jeho prítomnosti kýchal, kašľal, opúchala mi sliznica nosa. Mám alergiu na plesne, nie naňho. Lebo kým v tom cigánskom dome nebýval, nemal som pri ňom takéto problémy.

Kýčera

Povedala si mu to? Ak áno, a nepochopil, tak mu jednu vraz, možno pochopí... To nie je alergia, ale sexuálne obťažovanie.

simona simi

Ja mam taku velku alergiu na svojho kolegu v praci ze ma doslova z neho boli hlava .on sa vsak je somnou kazdy den a stale ma nasilu obima a stale je somnou . a ja to nechem. je nejaka pomoc?

simona simi

Ja mam taku velku alergiu na svojho kolegu v praci ze ma doslova z neho boli hlava .on sa vsak je somnou kazdy den a stale ma nasilu obima a stale je somnou . a ja to nechem. je nejaka pomoc?

bina

no ja mam alergiu na moju matku...ked som mala 7 rokov,tak ma opustila a odisla za svojim milencom,takze som vyrastala len z otcom.moja matka sa ukazovala sporadicky tak asi kazde dva roky,a aj to odomna pytala len peniaze,cize vreckove co mi daval moj otec.teraz mam 26 rokov,ona ma so svojim muzom 7 deti,4 su z toho v domove,a za mnou stale chodi len pre peniaze.ked sa mi narodila dcerka pred tromi mesiacmi,prisla do porodnice pytat peniaze..takze ja ked pocujem hlas svojej matky,moj tlak sa svysi na 200..)))trasiem sa od nervov,je mi zle na zaludok a neviem spat..takze urcite existuje alergia na cloveka..)))

Hysterka

ja mam tiez alergiu na jedneho cloveka... a kedze som masochistka, vyhladavam rada aj jeho spolocnost. I love you, boy :D :D :D

joni_

s tymi zvieratkami by to mohlo byt, nema ten dotycny nejake domace zviera? urcite ma nejake tie chlpy na obleceni, alebo tiez tie pracie prasky, parfemy atd... to by mohlo sposodit prejavy alergie