zdravím, stretol sa niekto s tým, že človek bol doslova alergický na iného človeka? prejavuje sa to opuchmi očí, pier a rôznymi kožnými problémami. je možné aby mal niekto v sebe niečo na čo je ten druhý alergický alebo podobne? nejaké vysvetlenie? liečba?
ďakujem
Alergia na ineho cloveka?
a aky je vztah tych dvoch ludi? ja suhlasim s benjom. uz dlhsie sa vyhybam jednemu cloveku a rovnaky cas trpim alergiou..
ja poznam dokonca pripad, kedy dvaja ludia co spolu chodili sa museli rozist kvoli tomu, ze ona mala alergiu nanho... fakt doslova.
Ja by som za tym hladala skor alergiu na praci prasok, kt. dana osoba pouziva, al. na nejaku zlozku v jej parfeme, sampone,...Ale ktovie :)
a s tou alergiou.......no psychika dokaze spustit aj take nieco:)
he:))))
tak ale to nie je alergia,ale odpor:)
Ano pocul som o tom, ze je to mozne. Je to asi nejaky psychycky blok/psychycky odpor voci nejakej osobe, ktory je sprevadzany aj vegetativnymi prejavmi vo forme beznych prejavov alergii (svrbenie a palenie oci, zihlavka, kychanie, tecenie z nosa a bolest nosovej sliznice). Pochybujem vsak, ze je mozne beznym sposobom diagnostikovat alebo preukazat takuto formu alergie.