Dobry den vedel by sa niekto podelit a skusenosti z operacie tejto neprijemnej veci? Mam 28 rokov v novembry ma hrozne zacal ma velmi bolied zadok a o 3 dni sa mi pri koencniku spravil vriedok velkosti slivky.Doktor to narezal ,vytieklo kopa hnisu a dal mi tam drenaz
asi 3 krat to muzel potom zase narezavat, ked hnis neodtekal a uzavrelo sa to.Toto trvalo asi dva tyzdne,
potom sa mi to zhruba zahojilo ,repikove kupele som si daval a pod,ale obcas bolo citit pri koencniku maly vriedok,tak som isiel zase k chirurgovi opet to trochu narezal len minumm hnisu vyslo a hovoril ze asi to bude treba odstarnit chirurgicky.Potom dva mesiace nic obcas samo trosku neico z toho vytieklo ale nejak som to neriesil.To minuly tyzden som radsej isiel k chirurgovy poslal ma na endorektalne USG ,potvrdila sa ta fistula ,poslal ma do nemocnice na chirurgicku ambulanciu a tam prask hned ze operacia a v celkovej anesteze a dali mi aj termin na 17.2,trosku som sa lakol,dneska som bol este na nejakm vysetreni velmi neprijemnom,nejaka skiagrafia alebo co zaver je tam napisany:analna fistula komunikujuca s lumenom rekta.
Ma niekto stymto skusenost co je to za operacia? kolko sa lezi v nemocnici?Trva dlho rekonvalescencia? bohuzial od doktorov som sa malo dozvedel aj dneska som sa pytal toho primara co mi to robil,ze ako je to velke a tak ,ci je len jedna fistula alebo viac nepovedal okrem:'to je ta fistula' nic.Uz mam z tej operacie stale vatsi strach.Budem vdacny za kazdu odpoved.Dakujem
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.