Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

tiramisu

No, som smutna skor z toho, ze sa tu kvoli mne hadate... Nechajte to tak. Laurina, ja nestresujem. Ale ako zena, ktora sa pozna - 7 rokov si sledujem perfektnu ovulku, som len cakala, ze sa podari hned. Nemyslela som si, ze sa to hned podari, ale zvazovala som aj tu moznost. To je vsetko. Velmi tuzim po malom, ale fakt ze nestresujem. Este pred rokom a pol som tu tuzbu nemala, dokonca som si aj hovorila, ze mozno ani dieta nechcem a naraz to prislo a take cosi som ani necakala, uplne ma to prevalcovalo. A pre zeny, ktore sa snazia roky to musi byt ozaj tazke, neviem si to ani predstavit, ale to pre mna nie je utecha, ze ine sa snazia aj roky a nic. Ocividne sa znasilnit nic neda, treba len cakat.

Isabella, blahozelam k siedmemu vymesaciu tvojej malej, velmi rychlo to uteka, vsak? Tesim sa, ze si sem zabludila.

isabella

vravim tuzba + naozaj sa snazit, odporucala by som dokladnejsie citat, potom mozeme debatovat... a to, ze budes cakat je len tvoja vec...

Laurina22

A ako vies,ze netuzim po dietati?Vekom sa mi moznost znizovat bude ovela rapidnejsie nez inym zenam,ale bohuzial,dieta si dovolit nemozem a do nicoho ho priviest urcite nechcem.

To ale neznamena,ze netuzim.

isabella

nezazivas, lebo momentalne necitis tuzbu po dietati a kym tu tuzbu nemas a naozaj sa nesnazis, tak to proste nechapes, lebo predtym nez som sa snazila by som aj ja bola vysmiata jak leco nad takymi co sa snazili kratko, kym nezazijes, nevies a dalej sa s tebou bavit nemusim, lebo bavit sa dalej mozeme ked sa pojdes snazit a budes z toho psychicky tak v prdeli, ze nebudes vediet kde je sever, potom sa uz nebudes nad ziadnym smutenim pohorsovat... ANI ked to bude len jeden mesiac

Laurina22

Ako vies,ze nezazivam a nechapem?Poznas ma?Ja sa o dieta este ani nesnazim a moj lekar mi oznamil,ze budem mat neskutocne velky problem otehotniet a k tomu mam priatela s takou diagnozou akou mam,tak co tu vlastne ty so mnou riesis?

Je mi to jednoducho smiesne,snazi sa mesiac.

Nepovedala som jej,ze jej to nezelam a neprajem,naopak,velmi jej drzim palce ale nemyslim si ze je na mieste byt smutna a v krci po tak kratkej dobe.

isabella

a nie som ziadna tvoja mila a ked nemas co mudre povedat, len ako si vsetko videla, tak radsej nekomentuj ked nevies poradit

isabella

ona tu neplakala, len poznamenala, ze v kutiku duse dufala, asi naozaj nevies citat, lebo ziadne vyplakavanie v tom nebolo a darmo budes hovorit ako to ty vidis, ked nezazijes nikto ta nebude brat vazne, lebo vidiet moze kazdy, ale kto nezazije nepochopi, tak sa poprosim zdrz komentarov, niektore zeny maju naozaj aj dovod zacat sa obavat, ked sa prvy mesiac nezadari, hlavne ak mali v minulosti nejake zdravotne problemy a od toho sa aj odvija riesenie problemov u lekarov, ak mala zena vazne problemy, tak sa neotehotnenie riesi ovela skor z toho dovodu, ze su tam nejake indikacie, ze by sa to zrejme ani po case nepodarilo, zrovna ja som do tehto kategorie patrila, tak neries niekoho vyplakavanie resp. nevyplakavanie, lebo toho cloveka vobec nepoznas

Laurina22

Isabella ale kto tu mudruje?Reagovala som na prispevok,ked tu zena place,ze po MESIACI snazenia sa nezadarilo.A?Urcite by som to nepustala na forum,je mesiac snazenia nejaky problem?

A ja neviem o com hovorim?Moja mila,ja s tym robim a vidim,co to robi so zenami,ktore nemozu otehotniet roky.

Tak poprosim bez zbytocnych krcikov.

isabella

laurina, tak pokial nevies co je to snazit sa o dieta tak radsej nemudruj, lebo zvycajne take co sekaju hrdinky su potom najviac vytrasene a to co je u niekoho po dvoch rokoch ty isto nevidis, lebo si nemysli, ze to tiez zeny vesaju kazdemu na nos, ked sa trapia a dobre viem o com hovorim, lebo take poznam