Ahojte dievcata, ozyvam sa po dlhej dobe, neviem, ci si ma isabella este pamatas, ale pisala som sem, ako strasne tuzim po dietatku a manzel chce este cakam, spominas si? Uz sa nepamatam, aku som mala prezyvku. Tak sme sa cez Vianoce dohodli, ze sa po zime (april, maj), zacneme snazit:) Strasne sa na to tesim, mozno mi sibe, ale uz teraz to male neskutocne lubim. Tak drz palce, nech sa nam skoro zadari. Ja ti blahozelam k vytuzenej dcerke, zelam vela zdravicka a lasky.
mirka 23, aj ty prijmi blahozelanie k dietatku. Klobuk dole, ze si si male tak pekne odrodila, prirodzene. Takto to chcem aj ja. Sice netusim, ake su porodne bolesti, ale menstruacne mam riadne silne. Je to cosi podobne? Epidural nechcem, sice ho lekari prezentuju ako svaty gral, ale malo mamiciek si zistuje aj vedlajsie ucinky... Ja to mam nastudovane a neterka mi studuje medicinu, viem svoje... Nemocnice sa takisto bojim, lebo u nas az 80 percent zien rodi cisarskym rezom, z pohodlnosti lekarov, ktori nebudu cakat, kym zena porodi spontanne. S manzelom sme sa rozhodli, zeby som na porod cakala doma s "babicou" a do nemocnice by som sla az ked to ona uzna za vhodne. Byvame doslova par minut od nemocky a ja chcem urobit vsetko pre to, aby ma rutinne napichali chemiou.