mirka,nemozem celkom suhlasit. s tou antikou je to individualne. Ja som mavala kramy od zaciatku /cca12 rok zivota/ nepravidelne,to znamena par krat rocne. Ako 18 rocna som si dala vypisatantiku,ktoru som s 1 prestavkou brala 11 rokov.Bala som som sa vysadit, lebo som sa bala ze menzes nepride a budem matproblemy zas. Ale kedze na mne vplyvala psychicky zle, mala om depresie, zle som spalvala, bola som citliva apar inych veci,tak som pre dobro vztahu vysadila. Cudovala som sa, ked prvy menzes prisiel po 30 dnoch a dalsie chodili za 28 + - dni...kazdy mesiac po dobu pol roka som neverila, ze mi menzes chodi, kedze som s tym mala vzdy problem. Takze ja som hned 15. den po vysadeni ovulovala.
Telo sa po vysadeni zbavi hormonov do 36 hodin, to vysvetluje fakt, ze v 7 dnovej prestavke, keddy sa antika kazdy mesiacneberie, dojde ku krvacaniu /akoze menzews/ sposobenemu spadom hormonov...takze za cca 36 hodin uz vtele nemas z antiky skoro nic.....to,ze mate problem s cyklom, je sposobene tym, ze pocas brania antiky vase vajecniky spali a trva im dlhsie, kym sa rozbehnu...ale rozbehnu sa, len kazdej to trva inak dlho...ja som si vytrpela pred antikou,niektore to zaziju po nej...ale sme silne, a prezijeme, lebo chcemme byt mamickami:-)))
Mrkvus, takze najprv si daj do poriadku cyklus a potom otehutnies, lebo mozno ani nemas ovulaciu,ak to dostavas nepravidelne,alebo ju mas vinom obdobi, takze sa tazsie do nej trafite....to je normalne......
Dong Quai, Yam su doplnky,ktore predaval RNG azial nie su u nas asi dostupne vtakej koncentracii...lekarti ich nepredpise,lebo nie je dokazane ze funguju a nie su to lieky...lekarta pravdepodobne vysmeje...takze s tym by som sla na vlastne triko a snazila sa ich na netezohnat....
Aby som bola spravodliva, tak po vysadeni HAK som mesiacbrala Dong Quai, pupalku a yam , ale neviem posudit, ci sa mi cinnost vajecnikov obnovila vdaka tomu,alebo proste moje telo bolo na to uz pripravene....na toto tvrdenie by som potrtebovala pokus zopakovat a nebrat doplnly a cakat ci menzes pride...to by si ziadalo dalsie vyskumy,podla mna, takze ja to beriem, ze mozno ano , pomohli mi a a mozno nie.....