Kto produkuje analny sex?

pôzitok

Mne tam vklzol priatel nahodou no mne to robilo vzrusenie. Teraz to mam velmi rada mam ztoho aj orgazmus. Robime to aktivne hlavne ked sa viackrat tam vistrieka. Kedze som ztoho za tie roki ani neotehotnela je to bezpecne. Aj pis mu tam dovolim zriedka je to prijemne ako klistir.

Suriy

Mňa to vzdy lakalo,až som to nakoniec vyskusala :) Raz sme mali sex s priateľom,a ja som sa ho nato spýtala.Najprv nechcel,vykrucal sa,že ma to bude bolieť,a ani on to nechce.. atd.Ale po mesiaci to bolo v pohode,skusili sme raz a teraz to mame častejšie,ako normal sex :)

mTina

Nepraktizujem, priateľ sa ma na to pýtal, ale zatiaľ ma to neláka. A už keď sa tu baby bavia o tom, čo na tom chlapov tak vzrušuje, niekde na internete som čítala, že pri analnom sexe je na penis vytvárany väčší tlak a preto to chlapov tak vzrušuje. Predsa len ten tlak vo vagíne je menší ako v zadočku :). Neviem čo je na tom pravdy, chlapy by nám to mali zodpovedať. ;) - Tááákže chlapy, vaše názory?

AdamKrt

Viem, bola by to velmi blba nahoda, ale zivot mava niekedy velmi tuhy korienok a dokaze sa vyskytovat na miestach, kde by ho nik necakal :) Tak sa drzim kreda - radsej byt pripraveny, ako prekvapeny :)