chcem vediet kolko ludi ho produkuje,ci je taky vyznamny.priatel to chce a ja neviem ci ist do toho.dakujem
Kto produkuje analny sex?
Ak ma niekto slusne davky a pri vzruseni je vagina slusne otvorena, existuje nejake i ked minimalne riziko.
Radsej, ked je clovek pripraveny na riziko, ked vie, ze teraz este nechce dieta, ako - ked bude mat prekvapko, ze sa moze stat sucastou statistiky a zazit prekvapenie :)
takze ja mam 2 x skusenost s tuto praktikou , 2x to priatel spravil do mna(zadocku ako pise adam krt) bez kondomu ,
no mna to stipalo, za jednym to bolo tym ze mi podrazdil konecnik a za druhe tu stiplavu reakciu vyvolali spermie:) no na 1000000% pochybujem aby som mohla byt tehotna :) chudaci spermie tie by sa riadne museli nacestovat :)
Adam- to hadam nemyslis vazne:))))
to by ju musela mat riadne roztiahnutu aby to tam vklzlo:)))
Ked sa uz otvorila tema o analnom sexe. Skusali ste uz aj analny sex s vystrekom do zadocku /teda bez kondomu/ ?
Viem, ze je nemozne otehotniet tymto sposobom, ale po sulozi tu existuje moznost, ze by semeno mohlo vytekat a sklznut tak do vaginy. Napr. ak bude zena lezat na bruchu.
----
Po vystreku, pokracovali ste niekto dalej aj napriek vystriekanemu zadocku ?
Pouzivate nieco na zabranenie moznosti vytecenia semena zo zadocku do vaginy - napr. tampon do vaginy, ci nieco ine ? Samozrejme pri HAK je to bezpredmetne... :)
Ale soms a narehotala :)
didi8: no, mozno sa zlakol aj z ineho dovodu. Predstav si dlhe zenske nechty a ze ho tam skrabnes :)
ahoj, aj môj priatel po tom veeeeelmi ale velmi túži...neviem prečo ale strašne ho to vzrušuje....mna ani nie...ale tak kvoli nemu to občas urobím...a vidím aký je šťastný...ale ked som povedala ja jemu, že mu strčím prst do zadku, tak to nieeeeee........neviem čo tých chlapov na tom tak vzrušuje...
Neláka ma to, ani partnerku.
produkuje a prevadzkuje, vy ste dobri fakt ;DD
to prevadzkovanie bol skor sarkazmus...ked uz sa tu autor vyjadruje v obchodnej/vyrobnej terminologii...;)