Chcem sa opytat tych co maju skusenosti aky recept je zaruceny na rychly rast vlasov.Myslim nieco z lekarne ale aj prirodny recept.Je pravda ze od prhlavy rastu vlasy rychlo???? dakujem
Ako urychlit rast vlasov
pomaha vlastny moc na vypadavanie a rast urinoterapia ale je to nechutne
Ja som pocula ze pomaha sampon z placenty,kvapky na vypadavanie vlasov tie stimuluju aj rast,velmi dobra je zihlava,harmancekovy sampon,to len dopomaha k vlasom ale hlavne nefenovat nezehlit nekulmovat nezatazovat ich a potom vlasy sa vam odvdacia tak ze budu kraasne rast
srranda do popuku oskvarka HAHA tvoje vlasy musia uzastne ked take pochutky si davas na hlavuu super
fakt vtipne oskvarka
aspoň raz do týždňa si vlasy oplachuj horčicou a nastrúhaným cestnáčikom....výborne to pomáha...ALE POZOR! ten týždeň si nemôžeš umývať vlasy....a potom aspoň 3 dni nepoužívaj žiadne voňavé produkty na vlasy (myslím tým veci z drogérie)..po tomto procese ti vlasy zaručene narastú za mesiac 20cm..mne to pomohlo.:)
Ja svoje vlasy milujem a mam ich az po pas. Su prekrasne. Davam si lopuchovy vytazok.
Skuste stimulator na vlasy eshopikarov.sk, su to olejceky lisovane za studena, zakladom je mandlovy olej, olej z rozmarinu, levandule, bergamotu, ylang-ylangu. V olejoch je vytazok rebricka, zihlavy a zeruchy. Masaz pokozky hlavy zlepsuje vyzivu vlasovych korienkov, dobry je zabal pred kazdym umyvanim.
Ja si raz za tyzden oplachujem vlasy harmancekovym cajom a pouzivam nastruhany zazvor na vlasy a toto robievam uz 2roky a mam krasne dlhe vlasky.
ja mam taku skusenost ze ked mam dlhe vlasy tak ich trochu podstrihnem a potom narastu viac ako predtým a tak dokolecka dokola az ich mam po zadok(ak si plavkyna ako ja tak ti vela z tohto nepomoze ani to moje lebo si musis po treningu umyť a ususit a to skodi vlasom
matka872, ty si myslis, ze po 2 tyzdnoch uvidis vysledok? to chce mesiace na to, aby si videla vysledok. Nehovoriac o tom, ze ked si budes nadalej vlasy fenovat, tak sa ti nikdy neuzdravia. Teplo skodi kazdym vlasom, nicia sa ti z fenu, nie genetiky...