Ako urychlit rast vlasov

Matka872

ahoj no ja mam ten isty problem,kupila som si na heureka.sk kuru na vlasy alpecin,psu ludia ze to pomaha na zahustovanie,proti vypadavaniu.Ja to si davam na hlavu 2 tyzdne,no a neviem neviem,nejak nevidim extra vysledky :-(Ja mam take roztupirene vlasy,kebyze si ich nefenujem s kefou,aj potom to nevyzeraju zdravo,ale lepsie ako ked si necham vyschnut len tak,omnoho.Mama mi hovori ze to sa mi nicia castym fenovanim ze teplym vzduchom ci ako.No ja si myslimze je to geneticke.Este ked si ich vyfenujem s kulmofenom,co musim davat pozor zeby som si nepripiekla usi :-)vyzera to skvelo,su hladke,neroztupierene,bomba.Lenze ten nadstavec je obycajny pliesok.Na narodky som dostala od Bosch kulmofen s keramickym nadstavcom,no ale otras vobec to nema taky vysledok na mojich vlasoch ako s tym kovovym,plieskovym nadstavcom.

spaceboy

Ahoj, ak ta trapi okrem rychlosti rastu vlasov aj vypadavanie, posielam ti link na nejake produkty sunpharma.sk ,urcite ti v lekarni radi poradia

mackouško

Cez prazdiny letne som tiež mala strašne krátke vlasy strašne ma to hnevalo tak som tiež pozerala po internete ako urycjlit rast vlasov .. a všeci pisali žihlavovi vývar :) tak som si išla natrhat do zahradi žihlavu každý druhý den som si ich umívala a za 2 mesiace mi narastli o 5 cm možno viac.

Slawka

Ja som sa dala ostrihať asik pred necelým mesiacom teraz používam konopný šampon aj kondicioner a raz do týždna si vlasy umyjem žihlavovým šamponom.Vlasy su krasne lesklé.
Lenže my moc vypadawaju ale kaderníčka my powedala ze to je obdobíím.Tak počkam po zime aké budu.

Eilidh

Caute, tak chcete vediet recept na rychly zdravy rast vlasov?Interne 1/Potrebujete tie spravne vitaminy:omega 3,6,9 a starflower(borage)olej raz denne
2/vlasy potrebuju byt osetrene aj a hlavne zvonka, takze externe:pripravte si flasticku do ktorej si vlejete pripravenu zmes: 1 pl kokosoveho oleja, 1 pl ricinoveho oleja, 1 pl mandloveho oleja, 5 kvapiek levanduloveho esencialneho oleja,5 kvapiek rozmarinoveho e.o., 5 kvapiek bergamot e.o., ak ste blond par kvapiek kamilkoveho e.o., zmiesajte dokopy, dajte do flasky, trochu prihrejte v teplej vode lebo oleje rychlo tuhnu..nesmie to byt horuce!Do zmesi pridajte 2 kvapky vitaminu E, touto zmesou si urobte masaz hlavy po dobu 10-20 min a na koniec naneste na cele vlasy, zakryte igelitom alebo sprchovacou ciapkou a teplym uterakom.Nechaje posobit cez noc a rano si umyte vlasy ph neutralnym samponom a kondicionerom, nezne osuste, necuchajte, rozceste drevenym hrebenom so sirokymi medzerami.Opakujte kazdy druhy vecer.Snazte sa nepouzivat fen, lak a ine chemikalie.Ja som takto dosiahla 8 cm za 4 tyzdne, moje vlasy zhustli, skrasneli, a rastu mi nove na miestach kde dovtedy nerastli, takze celkovy vysledok je uzastny!!Vela stastia

jaja:)

Papuciq
to neni mozne ze ti tak rychlo rastu ved vlasy nechty rastu v priemere 1 cm za mesiac...
a ked je to pravda tak ti sakramensky zavidim lebo mne sa ti emoje lamu a nei a nie aby narastli a len sa skracuju :(:(:( fnuQ

Papuciq

ako človek pýta radu a hneď ho oddrbte, že trávniť..náhodou sú spôsoby, ako urýchliť rast!! mne v priebehu týždňa narastú vlasy o 5mm...takže ako myslíte....urážajte aj ďalej...

Denz

Jedným zo zaručených spôsobov, ktorý vám dokáže na počkanie zaistiť viditeľný nárast vlasov, je ich predĺženie, ktoré je v dnešnej dobe dobre známe a pomerne populárne, i keď vás vyjde o niečo drahšie. Rýchlosť rastu vlasov je viac-menej záležitosťou genetiky a dedičnosti. Všetky spomínané spôsoby urýchlenia rastu vlasov (okrem umelého predĺženia) môžu síce pomôcť zregenerovať vlasové folikuly, z ktorých vlasy vyrastajú a pri výrazne spomalenom raste môžu odstrániť príčinu spomalenia, avšak určite nečakajte žiadne zázraky.

sasia

ved ja viem ze to neje travnik,nesom postihnuta ja len chcem skusenosti od inych a mne vobec nevadi ze tu taka tema uz bola