Chcem sa opytat tych co maju skusenosti aky recept je zaruceny na rychly rast vlasov.Myslim nieco z lekarne ale aj prirodny recept.Je pravda ze od prhlavy rastu vlasy rychlo???? dakujem
Ako urychlit rast vlasov
uz som to na podobnom fore pisala,kupte si chininovu bulharsku kozmetiku milva,u nas nenajdete vyrobky s chininom nikde.Najdete si svoju kategoriu- na rychly rast,na regeneraciu,padanie..pred rokom som si zakupila vodicku forte a sampon na moje da sa povedat dlhorocne padanie vlasov,a mozem povedat nic mi doteraz tak nepomohlo,a to som investovala do drahych veci,kerastase,loreal,donna, nula bodov..kto ma skrepovane znicene vlasy mal by si osetrit olejcekom,najlepsi je arganovy od kozmetiky chi..v praci tuto kozmetiku kupujeme na baliky :) ..vyguglite si recenzie,a skuste,neni vobec draha
Ja som zihlavu pouzivala dlho na vlasy resp. vodu kde som nechala vyluhovat zihlavu. Asi pol roka az rok som takto fungovala ziadne fenovanie a vzdy som si raz za mesiac urobila masku olivovu na vlasy.
vždy som mala dlhe hnede a krasne vlasky ale raz mi preplo otrihala osm sa a pomocom kilo peroxidu som sa zafarbila na blond teraz mam kratke vlasy a zlomene ale nechcem sa dat ostrhait kaderničkam bo zas mi zoberu polku vlasov a ties mat taký problem že na jedenj polke mi ratsu vlasy a druhej nie co mam robit ja už som zufala :(
vyborny na vlasy je makovy olej, ale vnutorne. Obsahuje mineraly ako se, zn, fe, ca, ktr. vplyvaju na kvalitu vlasov, ale aj nechtov, zubov...Ja sice kvoli inemu problemu ho uzivam,1KL 2x denne, ale vsimol som si, ze vlasy mi spevneli a vyzeraju ovela zdravsie. Aj som sa potom docital, ze sa odporuca mak, alebo aj tento olej na vlasy. Urcite treba vyskusat: -odkaz odstránený-
Ahojte mam vlasy skoro po ramena totiz mikado a velmi chcem dlhe aspon o 10 cm a neviem ako co mam uz dat na tie vlasy som zufala ... Pouzivam sampon timotei a masku na vlasy vyzivujucu od pantene .. Prosim pomozte mi. V skole vsetky dievcata maju dlhe vlasy
Ja mám tiež podobný problém, nedávno som si velmi zničila vlasy a musela som sa dať nakrátko ostrihať :( vlasy dlho nechceli rásť ale začala som používať lopúchový šampón od Alpy ktorý striedam so žihľavovým a vlasy mi začali dosť rýchlo rásť, chce to ale aj trochu trpezlivosti a výsledok je na nezaplatenie
Mne pomáhajú žihľavové zábaly, vlasy mám vtedy hustejšie. Alebo aj výživové masky. Ale počula som že pri vypadávaní vlasov treba pravidelne brať hlavne zinok a zmeniž životosprávu.
Podstrihavanim a maskami rast vlasov neovplyvnis. To je skor vnutorny problem, teda treba sa zdravo stravovat, pripadne tie vitaminy + je dobre masirovat pokozku. Podstrihavanim skor zregenerujes konce a maskou dlzku vlasov, ale vlasy rastu od korienkov.
Hlavne záleží v akom stave máte vlasy ak sú zničené tak nikdy rásť rýchlo nebudú. Treba ich dať dokopy a zlepšiť ich kvalitu, až potom očakávať rast :) ja som ich zregenerovala cez vitamíny donnahair podstrihávaním a kvalitnou starostlivosťou a potom začali rásť ako šialené :)
urcite oleje- ked si urobis masku a budes si s nou masirovat hlavu tak 15 min a 30 min nechaj posobit,potom si umy vlasy ako obvykle. Maska sa sklada z ricinoveho oleja, mandloveho oleja, sezamoveho oleja- vsetky na prirodnej baze!..:) pomoze to rob to najcastejsie ako sa da hovorim s vlastnej skusenosti. A samozrejme nezehli, nefenuj. Ked mas vlasy moc znicene najskor zacni s maskou- bielko z vajca vyslahaj s medom daj si na hlavu nechaj 30 posobit a zmy rob to tak dlho kym neuvidis ze mas vlasy zdrave. a ked ani to tak potom tabletky na vlasy od Biodermy:)