Ako urychlit rast vlasov

bee_1

Chod na
-odkaz odstránený- alebo
-odkaz odstránený- tam su pon uky takych roznych tabletiek, najlepsie su revalid ale aj ine :) alebo kokosovy olej prospieva rastu vlasov velmi dobre a udrziava ich zdrave

slnko15

tiez som mala amitamin® Hair Plus , mne dost z neho narastli aj zhustli vlasky, a hlavne prestali padat co som mala velky problem

ivona91

len zdrave vlasy mozu rast ak su poskodene a chybaju im vitamony rast nebudu len sa budu stiepit a padat, moja rada je donnahair vitaminy

ANGEL-DEMON

supergirl.... 25 cm za mesiac?"!!! si sa s konom zrazila? to je asi žart?!! jedine ze si daš predlžiť, ze z kadernictva vyjdes a mas vlasy dlhsie o 25cm....

marika888_77

Na podporu rastu vlasov ti mozu pomoct prirodne produkty, ale aj chcemicke. Ak chces rast vlasov podporit najprv prirodzenou cestou, zacni od stravy, usiti sa, ze prijimas do tela dostatok mineralov a vitaminov, obzvlast zinok je dolezity, ale ani s nim to nemozes prehanat. Potom si najdi nejaky prirodny olej, ktory bude tvojim vlasom pomahat a budu nan ucinkovat, dolezite je aj zastrihavanie znicenych vlasov. Info ako sa starat o vlasy najdes aj tu www.hairfor2.sk

lenka999

bio olejčeky :) ja myslím že agarový je asi naj. skus sa pozriet na feelgood a tam majú aj celkom prehľadne popísané ktorý je najvhodnejší na čo a ak si nebudeš istá alebo tak poradia

liama

v prvom rade sa všetko začína od stravy, a posilnenia z "vnútra" , taktiež možeš pridať vitamíny a následne posilnenie "z vonka" vlasy čo najmenej žehliť a tepelne upravovať (týmto sa škvaria za živa, lámu sa po dĺžke), vyhýbať sa nekvalitným drogériovým farbám a teraz zdôrazňujem, vyhýbať sa drogériovým šampónom kondicionérom maskám a všetkým prípravkom z drogérie, ktoré obsahujú silikóny, (vlasy na vonok zarovnajú, uhladia, vlasy sa lesknú ale to je len oblbovák, pretoze, takto obalený vlas prestane túto tiaž zvládať a vypadne, silikóny sa hromadia a vrstvia na vlase), preto po používaní týchto prípravkov babám vypadáva tolko vlasov a oni nevedia že z čoho...Najlepšie je kúpiť šampón v lekárni, podľa typu vlasov, ktoré sú na prírodnom zložení a silikóny v nom nenájdeš. sú drahšie, ale lepšie kúpiť jeden poriadny sampón + kondicionér, ako vyhadzovať peniaze za drogériové oblby..ja objednávam z pilulka.sk ,využívam tieto -odkaz odstránený- kupóny a nevýde to až tak draho...a ešte je dobré každý týžden aspon raz použiť vyživujúcu masku (nie avon, nie oriflame, nie drogeria, nie číňan) na prírodnej báze napríklad značka Milva na hydratovanie vlasov.

Super girl

Ja som vyskúšala všetko ale nepomohlo to a nieco na rast vlasom aspoň o 25 cm za mesiac aj pol neni nič?????? Keby ste mi poradili ako na to bolo by to super.P.S.dakujem