Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako urychlit rast vlasov

zana5463

ja uzivam prasok msm, je na vlasy nechty a plet, doplna aj kolagen, vsimla som si ze mi rastu rychlejsie aj vlasy aj nechty, mam konkretne od vitalvibe

ivkadic

ja ked som uzivala vitaminy donnahair kvôli padaniu a znicenym vlasom tak mi vlasy aj krasne narastli, asi 5-7 cm za 3 mesiace

nicorn_iki87

No mne pomohlo raz týždenne zábal na vlasy, žihľavový šampón od dixi, žihľavová vodička od dixi a lopuchová voda od ALPA.
Zábaly som si robila:
1ks vajíčko
3 PL olivového oleja
a neskôr som začala pridávať i banán, ktorý som poriadne rozmixovala, inak by som kúsky banánov vyčesávala z vlasov ešte mesiac :D
Za 3 týždne mi vlasy vyrástli cca 3 cm, možno i viac. Často som si ich žehlila, ale počas tejto "urýchľovacej procedúry" som ich nijak tepelne neupravovala, ani nijak inak nepoškodzovala a občas, keď som si spomenula, tak som ich trošku podstrihávala. Nedávno som sa nechala ostrihať z vlasov pod ramená na vlasy po bradu :D Tak som sa usilovala o dlhé vlasy a nakoniec som toto spravila... :D ale teraz sa o ne starám ako vtedy. Chcem, aby pár cm podrástlo, táto dĺžka mi veľmi nevyhovuje. K tomu ich mám neskutočne lesklé a zdravé :3 Jedine musím povedať, že mi šampón dosť vysušil pokožku hlavy, tak som ho prestala používať a teraz používam od Avonu, dokiaľ nenájdem inú bio alternatívu :-)

Aneet

Ahoj , chcela by som sa vás spýtat že ako by som mohla urýchľit ras vlasov je to ore mna potrebné kedže mám strašne krátke vlasy odpovede my píšte na facebook alebo na E-mail ... Ďakujem vopred za rady !
Moj facebook -Anetka Ani Laciaková
E-mail -laciakovaaneta4@gmail.com

ANGEL-DEMON

umyť vlasy,...žltko+ ricinovy olej vmasirovať do pokožky hlavy- nechať hodinu posobiť, 1x do tyždna si takto zabal robiť...