Chcem sa opytat tych co maju skusenosti aky recept je zaruceny na rychly rast vlasov.Myslim nieco z lekarne ale aj prirodny recept.Je pravda ze od prhlavy rastu vlasy rychlo???? dakujem
Ako urychlit rast vlasov
Jednoznacne trstinova melasa, skuste a uvidite ;)
doplnit vyzivu amitamin® Hair Plus je dobry mala som ho aj so sestrou, vhodny aj pre veganov
ja uzivam prasok msm, je na vlasy nechty a plet, doplna aj kolagen, vsimla som si ze mi rastu rychlejsie aj vlasy aj nechty, mam konkretne od vitalvibe
ja ked som uzivala vitaminy donnahair kvôli padaniu a znicenym vlasom tak mi vlasy aj krasne narastli, asi 5-7 cm za 3 mesiace
Ja som mužovi kúpila tento šampon a príde mi, že ich ma nejako viacej:-) -odkaz odstránený-
No mne pomohlo raz týždenne zábal na vlasy, žihľavový šampón od dixi, žihľavová vodička od dixi a lopuchová voda od ALPA.
Zábaly som si robila:
1ks vajíčko
3 PL olivového oleja
a neskôr som začala pridávať i banán, ktorý som poriadne rozmixovala, inak by som kúsky banánov vyčesávala z vlasov ešte mesiac :D
Za 3 týždne mi vlasy vyrástli cca 3 cm, možno i viac. Často som si ich žehlila, ale počas tejto "urýchľovacej procedúry" som ich nijak tepelne neupravovala, ani nijak inak nepoškodzovala a občas, keď som si spomenula, tak som ich trošku podstrihávala. Nedávno som sa nechala ostrihať z vlasov pod ramená na vlasy po bradu :D Tak som sa usilovala o dlhé vlasy a nakoniec som toto spravila... :D ale teraz sa o ne starám ako vtedy. Chcem, aby pár cm podrástlo, táto dĺžka mi veľmi nevyhovuje. K tomu ich mám neskutočne lesklé a zdravé :3 Jedine musím povedať, že mi šampón dosť vysušil pokožku hlavy, tak som ho prestala používať a teraz používam od Avonu, dokiaľ nenájdem inú bio alternatívu :-)
umyť vlasy,...žltko+ ricinovy olej vmasirovať do pokožky hlavy- nechať hodinu posobiť, 1x do tyždna si takto zabal robiť...
*prosím ťa* na tieto kupony sa nedaj, je to zbytočné