máte s tymto skusenost, meranie tlaku u lekara na ortutovke cca 160-95, na svojom digitalnom 180-100. teda -vysoky tlak. Meranie doma v pokoji na tom digitalnom nesutale v norme,okolo 115-80.(tymto pokusom zistene,potvrdene ze digit.tlak.je ok,funkcny) Je to asi psychika.Máte niekto podobny problem,a ako sa to da "vyriesit",aby u lekara bol tiez dobry tlak?
Psychika-rozdielny tlak doma a u lekára
Vlastny psychicky svet je pre 95% ludi zahadou. Dokazes rozlustit kod vlastnej mysle? Stava sa ti, ze realita a sny sa ti zmiesavaju do jedneho celku? Dokazes rozlustit KOD? tak pod a zapoj sa do skupiny ludi, ktori citaju tuto burcujucu knihu www.facebook.com
hej:)))
citim tu privela feromonov:DD
idem si dat sprchu :)))
denz u lekara nefunguje nič .Tam len stupa a stupa a stupa. Ale už bolo dost srandy,nas tu niekto zruši:)))
ja som zacal??:))
ee:))
ja na take ani z rychlika nemyslim :P
iva......cize u lekara to tak funguje??:)))
denz ved ty si stym začal:))Ale je svata pravda že ak klesa,tak tlak nam stupne obom:))))))))A poriadne
no holky:)
naco vy hned nemyslite:))
denz to bolo dobre :)))) U chlapa je doležite aby stupal nahor.Ani nie tak velmi pre ženy ale pre nich samych.Lebo ked klesa tak tlak stupa:)))))))
denz je premenlivy:DD
iva- jasa,ze to je podvedome........
Ale da sa to naucit zvladat.
Zuzik- mne stupa raz nahor a potom nadol :)))
ale asi vacsine chlapov:))
nam stupa obom:DD mne ked ho vidim a jemu ked mu poviem kolko to trva:DDD sak povedz ze tebe nestupa:DD