Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

leto - brigada v zahranici

baldovska

Nájsť brigádu v zahraničí vo dvojici nie je jednoduché. Po viacerych pokusoch sa nam to podarilo v Prostaffe www.prostaff.sk, kde sme boli na pohovoroch na prácu na Cypre a hotelový manažer nám garantoval, že budeme v jednom hoteli. Tak aj nakoniec bolo, aj deň voľna sme mali v jeden deň spoločne,akurát že smeny nám nie vždy vyšli tak ako sme chceli, ale po čase sa dá hododnút so šéfom.

cappy

aj ja som rozmyslala skor o manualnej praci..lebo aj ked anglictinu viem..nemala som moznost nikde hovorit v nej...tak som rozmyslala ze by som rboila chyznu..aj ked som pozerala , ze robit animatorku tiez nie je zle..len nevoiem ake predpokaldy na to treba..aj ked robia kurzy..neviem potom aka by bola sanca ze by ma zobrali...a co som pozerala tak chyzna zarobi vaic ako animator
ale ist na blint do grecka len na 2 mesiace je trochu malo sa mi zda...malokde beru na tak kratku dobu..ale ked sa fakt chce tak da sa zariadit vsetko..
tak dufajme ze sa nam podari..lebo ja uz nechcem dalsie leto byt doma :(

cajik

Hm, a nemate nejaku radu, ako by som mala postupovat, keby som si pracu dohodla priamo s nejakym majitelom hotela cez internet? (napr. ked sa ozvem na nejaky inzerat) (mam na mysli to, ci si mama vypytat zmluvu, alebo co mam robit, aby som to mala aspon ako tak zarucene)

cajik

Dakujem za rady baby :)

No zatial hladam a hladam. Mam ale problem najst nejaku serioznu agenturu - je ich vela, ale neviem najst nikde nejaku "nezavislu" stranku kde by niekto napisal svoje staznosti alebo skusenosti. A zatial nikoho znameho kto tak cez agenturu bol.

Vsetky moznosti su risk. Aj agentura, aj sama hladat a pytat sa zamestnavatelov. Co som citala na nete tak odporuca vacsina ludi hladat si pracu sam, ze je to lepsie.

Dobra vila, noo to je dobry napad :) len toto, ze ked stale je to agentura, a pri slovenskej sa aspon lepsie dorozumieme :D

bella1988

cappy,

jasne sak to musis vediet anglinu super nie?
tak moje znalosti anglictiny su asi take ze jazykovu skolu som navstevovala uz asi od druhej triedy na zakladnej skole cize to bolo taktiez nejakych 12-13 rokov vyucby ked sme sli do toho Jersey. a samozrejme plus anglictina v skole.
ale akoze gramatika ti je celku na prd...co ja som chodila na jazykovku tak to bola len gramatika, gramatika, gramatika do uplnych podrobnosti a to hadam ani anglicania nepouzivaju vsetky mozne casy :D lenze v reale je najdolezitejsia slovna zasoba a komunikacia a to sa na jazykovych skolach bohuzial moc neprecvicuje...preto som sa prve dni citila cudne ked som mala komunikovat v anglictine...bala som sa ze to znie blbo a trpnem nejaku hlupost...ale ako vravim po par dnoch ked si donutena tak ti to zacne mliet ani nevies ako :D

cajik,

no mozes to skusit tak ze si vyhladas na internete rozne ponuky prace v tej casti grecka kam by si chcela ist, ale to je tazko nieco vybavit. my sme tiez predtym ako sme sli do toho anglicka tak sme si na internete pozerali ponuky prac a pisali maily ale malokto ti odpovie a malokto ti da pracu cez mail...ale mozes mat stastie za pokus nic nedas :)

dobra vila

Keby som isla sama von, tak neexistuje, ze by som nezabezpecila predtym pracu agenturou. Keby sme sli viaceri, tak MOZNO, ale JEDINE, keby sme vycestovali uz v maji, max do polky juna, ked su este nejake miesta. V juli je uz vsetko obsadene, navyse zuri hospodarska kriza, tak by som to viackrat premyslela. Na blint by som iste nesla a najma nie do Grecka (je to troska iny odvar ako Anglicko)
Cajik, ja byt na tvojom mieste, tak si skor skusim vyhladat nie konkretne zamestnavatelov, ale GRECKU agenturu zaoberajucu sa sprostredkovanim prace a ich by som kontaktovala, alebo ani to, co vravis ty nie je zle, ale skus to zaroven s tymto. Ale zas ja neviem....tam nemas zaruku, ja by som tak bala, nestoji mi to za to, co moze nasledovat za tym.
Alebo... ked je zamestnavatel fer a ma s tym skusenosti, tak ti mozno pozve aj tzv.pozyvaci list!!

cappy

podla mna je dobre ist na blint, ale ekd ti ma kto pomoct pri tom..inak by som sa dost bala...hoci zalezi s kym tam chces ist a kolki idete...ale podla mna treba niekhoo kto sa v tom aspon trochu vyzna ze ako to chodi

bella
a s akou anglictinou si tam sla?lebo ja neviem aku angloctinu treba na poiziciu casnicky...13 rokov anglictiny co osm sa ucila je postacujuce? :D