S priateľkou sme spolu rok. Ja mám 18 ona bude mať 18 cca za 4 mesiace. Sex sme ešte nemali vôbec. V našom vzťahu všetko klapalo super,ale pred časom som sa jej pýtal ako to je alebo bude mezdi nami so sexom. Sme sa dlho o tom rozprávali a jedine čo ona povedala,že si myslí že má na to ešte dosť času. Ja som to zobral OK.Viem, že má veľmi rada,naďalej to mezdi nami funguje super, len ja asi mesiac po tom rozhovore sa cítim nejako divne. Veľmi som po nej túžil,vždy keď sme sa bozkávali som sa "krotil" a nerobil nič. Keď tak doma keď som bol sám... Ale teraz mi nejako menej ona chýba,keď sa bozkávame ani nepociťujem také vzrušenie a dokonca nemám chuť si to robiť ani sámyčo by možno bolo aj OK ale i ona mi prestáva chýbať.A bojím sa, že to je kvôli tomuto,lebo žiaden iný konflikt,rozpor medzi nami nie je. Ona jedine čo mi dovli je dotíkať sa jej prś.To je všetko. Ale vôbec ma to už tak nepriťahuje ako kedysi. Počas toho roka čo sme spolu som si aj ja myslel,že je na sex čas ale teraz to na mňa nejako prišlo. Nechcem ju stratiť,záleží mi na nej, ale zase necítim sa byť v psychickej pohode ako kedysi. Niekedy sa mám vyslovene až blbo.Presne neviem z čoho,ale okrem tohto nemám v ničom problémy čo by ma mohlo trápiť. ČO si myslíte?
Sex-Som ako väčšina mužov?!
hejj pocuj hlavne sa ukludni... a prestan si namyslat... ved zivot nie je len o sexe.. a cim to pride neskor.. a bude tvoja slecna na to pripravena, tym to bude krajsie.:) uvidis.. ved ked by si ju teraz nutil do toho co ona nechce, bolo by to hrozne.. dievca by len stresovalo... a nemal by si z toho ziaden zazitok.. daj jej cas... a aj ty si zosumarizuj svoje mysllienky... a porozpravajte sa o tom..len sa ju nesnaz presvedcit aby sa s tebou vyspala.. :) prajem vela stastia. xD
nechcem to teraz znovu vyťahovať.Bavili sme sa o tom dá sa povedať pred časom. Skúsim ešte počkať a uvidím ako to bude. Ale sa snažím robiť všetko tak aby to vyzeralo že je to v pohode ale nemám z toho taký dobrý pocit ako vtedy. Neviem. Ma to aj zroveň trápi lebo ju nechcem stratiť :(
ja som tiez mala priatela v 18stich, tiez to chcel boli sme spolu 9 mesiacov ja som nebola v tom case pripravena na sex on hey tak sa nase cesty rozisli ale ked tak rozmýslam som rada ze som mu nedala co chcel. mam noveho priatela a som rada ze on bol a je tym clovekom ktoremu som sa odovzdala. Ale ak uz citis ze ti tvoja priatelka prestava chýbat a bozkavas sa s nou na silu tak to neni dobre. Skuste sa porozpravat alebo asi treba ist na nu pomalicky len trpezlivost ruze (SEX)prinasa
drzim palceky
Veraloe, ja som mala so svojim pritelom tiez prvy sex takmer az po dvoch rokoch chodenia. Ja som bola panna, on panic. Zacali sme spolu chodit v osemnastich. Viem, ze on tuzil po sexe od zaciatku. Neskor mi povedal, ze predpokladal, ze do troch mesiacov pride k prvemu milovaniu. Potom vsak pochopil, ze tak skoro to proste nebude. Nie ze by som ho nemilovala. Mne sa to vtedy jednoducho nezdalo dolezite. Ja som sa na to proste necitila. Este som nebola sexualne vobec "prebudena" a uz vobec nie skusena. Do tych troch mesiacov sme uz samozrejme zacali s pettingom. Na jednej strane ma to zacalo velmi vzrusovat ale na druhej strane som mala pocit, ze sa deje velka vec, velka zmena a jednoducho som to nemohla unahlit. Neviem ti logicky zdovodnit preco.. svojho chlapca som zboznovala, pritahoval ma, ale jednoducho je to velka vec... Teraz, po siestich rokoch je mi to obcas trochu luto, ako som ho nechtiac trapila. Muselo to byt prenho velakrat frustrujuce... A teraz by som si zelala, aby mal taky sexualny apetit ako vtedy :) Pretoze ta pociatocna vasen po rokoch opadla. Teraz naopak ja po sexe velmi tuzim a on je zaneprazdneny, vytazeny a na sex castokrat nema chut ... Ale to uz je o inom. Proste kazdy mame svoj cas. Nemozme cakat, ze ked tuizme po sexe my, prave v tom obdobi po nom tuzi aj nasa polovicka. Je to o vzajomnej tolerancii.
Som rada, ze uz nemam 18 a nemusim sa hrat na poctivu a nebat sa nasledkov...
nie krotiť sa, naopak: viacej si dovoľovať - aspoň v oblasti tých dotykov, nežností a iného láskania...
prípadne sa zmieriť s tým, že je frigidná.
Akože, prečo by ta nemala milovt, ked nechce nex? To je hlupost, proste sa na to neciti a ty ano...
bobaja - tak to je skvele, mas moj respekt. a po akej dobe, si to svojmu priatelovi dovolila? :)
lost - kiez by bolo takychto muzov, co brania zensku cest, ovela viac ;)
mal by si jej to povedať
No myslel som aj ja na to, že ma nebude ľúbiť. Ale zase sa tak nespráva.Skôr naopak.A verím jej a myslím si že ma má rada.Len nechápem toto