Sex-Som ako väčšina mužov?!

Príspevok v téme: Sex-Som ako väčšina mužov?!
Veraloe

S priateľkou sme spolu rok. Ja mám 18 ona bude mať 18 cca za 4 mesiace. Sex sme ešte nemali vôbec. V našom vzťahu všetko klapalo super,ale pred časom som sa jej pýtal ako to je alebo bude mezdi nami so sexom. Sme sa dlho o tom rozprávali a jedine čo ona povedala,že si myslí že má na to ešte dosť času. Ja som to zobral OK.Viem, že má veľmi rada,naďalej to mezdi nami funguje super, len ja asi mesiac po tom rozhovore sa cítim nejako divne. Veľmi som po nej túžil,vždy keď sme sa bozkávali som sa "krotil" a nerobil nič. Keď tak doma keď som bol sám... Ale teraz mi nejako menej ona chýba,keď sa bozkávame ani nepociťujem také vzrušenie a dokonca nemám chuť si to robiť ani sámyčo by možno bolo aj OK ale i ona mi prestáva chýbať.A bojím sa, že to je kvôli tomuto,lebo žiaden iný konflikt,rozpor medzi nami nie je. Ona jedine čo mi dovli je dotíkať sa jej prś.To je všetko. Ale vôbec ma to už tak nepriťahuje ako kedysi. Počas toho roka čo sme spolu som si aj ja myslel,že je na sex čas ale teraz to na mňa nejako prišlo. Nechcem ju stratiť,záleží mi na nej, ale zase necítim sa byť v psychickej pohode ako kedysi. Niekedy sa mám vyslovene až blbo.Presne neviem z čoho,ale okrem tohto nemám v ničom problémy čo by ma mohlo trápiť. ČO si myslíte?

lost

sophinka_ - ja sa nehadam :P

ale ten moj prispevok som myslel aj na petting.

ja len argumentujem, nech nie je nuda..

peace ;)

a pekny zvysok dna :)

Veraloe

Rozprávali sme sa aj o tých dotikoch. Tak tiež povedala, že má na to čas.Spýtal som sa jej či sa jej páči keď sa jej dotíkam pŕs to povedala že áno.Dokonca bola pri mne aj hore bez pár krát. Ale to je všetko. Som jej vravel, že nemusíme mať hneď sex ale aspoň dotiky nech sa najskôr spoznáme s tejto stránky ale stále vravela to isté. Je nám spolu dobre takto tak prečo by sme mali niečo meniť,máme času dosť.

Ja ju nechcem stratiť ale naozaj cítim, že to z mojej strany upadá trochu.Pred týmto mi stále chýbala veľmi,bozkávali sme sa dlho a cítil som sa pri tom úžastne ale teraz sa s ňou bozkávam skôr preto aby si nevšimla, že ma to trápy alebo aby sa niečo nepokazilo. Keď sa bozkávame cítim,že niečo tomu chýba. :(

[zruseny2]

lost nemám chuť ani čas sa tu s niekym handrkovať, ale ja som nepísala o pohlavnom styku, ale o pettingu, resp. dotykoch

a keď si všimneš, ja som nikoho neodsúdila ale práveže som podala svoje vysvetlenie, prečo zrejme dievča koná tak ako koná.. každý človek je jedinečný a dospieva po rôznych stránkach v rôznom životnom období..

..nech si každý robí čo chce podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia

peknú nedeľu všetkým

lost

sophinka_
mellinda

"cudne" .. ale vzhladom na co ?
Na nevyspelu sexuchtivu mladez ?

1 rok.. je relativne kratka doba, teda aspon podla mna..

Skor by som povedal ze to dievca ma rozum, aj napriek tomu ze je to "az" 1 rok.

Teda mozno ma "blok" alebo "komplex" ale to su prisilne slova na 1 rocny vztah.

Z akeho dovodu by sa ONA mala prisposobit okolitemu svet? ;)

Samozrejme, je to len moj nazor .. a ten sa vacsinou lisi od vacsiny ludi :P

mellinda

pre lost: presne tak, ako napisala sophinka_, ja som nenapisala, ze je cudne, ze je panna, ale ze nemali ani petting. Ked nevies, o co ide, pozri slovnik cudzich slov. Ja som o panenstvo prisla v 19, ale petting uz od 16. Tak to bol len moj pohlad na danu situaciu.

[zruseny2]

lost ona napísala, že je čudné, že zdravé 18ročné dievča nemá záujem ani o petting a pod. nie, že je čudné, že je panna..

..osobne mi tiež príde zvláštne, že 18ročná dievčina dovolí svojmu partnerovi dotýkať sa len je pŕs.. najmä keď sú spolu už relatívne dlho..

..ale tak každý človek dospieva po sexuálnej stránke inak.. takže chlapcovi ostáva buď to vydržať..alebo tá druhá alternatíva..

lost

mellinda, mozes mi dat jeden dobry dovod, preco je to "dost cudne" ze je baba v 18 este panna ?

bobaja, to pekne vysvetlila..