Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
ahojte, tak aj ja si dam radsej rano nieco na co mam chut ako aj dnes :) takze dnes
R: 3sisky male
D: 2jablka
O: 2varešky polievky hrachovej a na maly tanier trocha rizota
OL: jablko
V: nic
ja viem ze tie jablka by sa mali najmä do obeda ale ja proste neodolam. A vecer nejedavam väcsinou lebo obed je tak o 2-3 a potom som uz neni hladna.. a este som 20min. dnes behala:) a bola som na hodinku v telocvicni s kamoskami tak som si fajne zacvicila ok to by stacilo vy ako dnes?
ahojte, tak aj ja si dam radsej rano nieco na co mam chut ako aj dnes :) takze dnes
R: 3sisky male
D: 2jablka
O: 2varešky polievky hrachovej a na maly tanier trocha rizota
OL: jablko
V: nic
ja viem ze tie jablka by sa mali najmä do obeda ale ja proste neodolam. A vecer nejedavam väcsinou lebo obed je tak o 2-3 a potom som uz neni hladna.. a este som 20min. dnes behala:) a bola som na hodinku v telocvicni s kamoskami tak som si fajne zacvicila ok to by stacilo vy ako dnes?
ja to tiez tak robim, ze na rano si dam to, naco mam chut :)...skoro stale mam ovsene vlocky s medom a tie neeeskutocne milujem :) alebo este bakerolls a viem, ze z toho nepriberiem, lebo do vecera mi to vytravi aspon 3x :)...
baby,ja som poriadne ochorela,ale do piatka sa hádam uzdravím...:) najprv mi strašne chutilo jesť a za deň som bola schopná zjesť strašne veľa mliečnych výrobkov,ani neviem prečo...ale inak neviem ako vy,ale mne prospieva,keď si dám na raňajky čo chcem.Proste to na čo mám chuť.Určite z toho nepriberiem,len sa mi možno pomalšie zhadzujú kilá,ale zas taká katastrofa to nie je :)
Tak môj dnešný jedálniček.:
R:Parene buchty
D:Jablko
O:zapekané špagety s morcadelou a so syrom
Ol:jogurt
V:tmavý chlieb s cottage a zelenina
Keďže som chorá,tak moc necvičím,ale od zajtra asi postupne niečo začnem robiť...
V:
bwetik, na olovrand by som uz nejedla jablka...ovocie len do 12tej...obsahuju vela cukru, aj ked je to ovocie, rychlo ti to vytravi a budes opat hladna...
moj jedalnicek vcerajsi:
R:ovsene vlocky s medom a mliekom
D:Jablko
O:polievka (2 davky :D)
V:tvaroh so skoricovym cukrom a 1 kneckenbrod
Vecer som isla do fitka a hodinu spinning a pol hodku posilovanie...co sa tka dna, mala som par prehreskov typu piskoty, ale co uz :)...
ahojte aj s amozem k Vam pridat? zacala som vcera ani nie chudnut ale troska lepsie jest :) mohli by ste tu pisat co jedavate a mohlo by nas to inspirovat, tak ja dnes :
R: jogurt a gelozrnna zemla
D: jablko male a mandarinka
O(14:00): zelinovy salat so syrom a 2zemle celozrnne
O:2jablka
V: tosku salatu skoro nic :) kedze moc necvicim tak 200xna svihadle a 50brusakov a vy ako??
Ahojte všetky chudnúce... ja mám taký problém že nemám dostatočné odhodlanie. a každý deň začínam, celý deň vydržžím a potom večer to doženiem.. :( potrebujem dať dole 15 kg .. no neviem ako na to.. ako sa prinútiť začať..
Na stránke www.wellness.webkurz.sk je uverejnená novinka, 10 dňový online kurz zameraný na úbytok hmotnosti. Stačí sa prihlásiť a vyskúšať.
Pre : Nika18 a ostatných
Chcem sa pripojit k dobrej duse, ktora sa rozhodla chudnut potrebujem zhodit asi 15 - 20 kg , mám nadváhu a citim sa mizerne. Potrebujem povzbudenie a niekoho, s kým by sme sa o tom mohli rozprávat, prípadne uvitam nejaký slusný jedalný lístok doporucenia na jedlá a podobne.
Tesim sa na odpoved.
Maria
Ahojte kočky..tak sa k Vám pridávam aj ja :) v lete som važila 64 a od leta sa mi podarilo lenivostou a papkanim dostat na 70...no hroza...a najhorsie na tom je ze sa neviem uz nakopnut...pred necelým rokom som cvicením a stravou sa dostala z 86 na tých 64...a teraz sa neviem prinutit k disciplíne..tak dufam ze mi pomozu Vaše rady a povzbudenia..chcem trochu obmedzit stravu...a hlavne si idem dufam ze uz tento týzden elipticky stepper..ozaj nemate s nim niektora skusenost?