ked to robim s priatelom zo zadu tak ma to brutalne boli. v inych polohach je to v poriadku. mam tuto polohu velmi rada ale neviem preco ma to skoro vzdy tak boli. vie niekto nieco poradit?
sex odzadu
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
ja si osobne mislim ze od zadu ta to boli preto ze si neny tak moc roztiahnuta ako s predu takze skus sa co najviac roztiahnut ako to ide
podľa mňa je táto poloha super keď sa poriadne predkloníš vytrčíš vaginu a ideš. musíš sa uvolniť.to je všetko
je to fakt super
kikimiki ano je to najlepsia poloha na otehotnenie, pretoze penis je presne nastaveny na krcok,teda spermie maju lahsiu cestu do maternice
a touto polohou sa da asi este lahsie otehoniet akou nejaou inou nie? ked naraza na krcok maternice a je tak velmi hlboko ci nie?
aj ja som stymto mala problemmm a tiez som to nechapala..skusajte to dalej ale nie az a doraz a pomaly casom to prstane boliet.......lebo ked ides od zadu penis ide dost hlboko a preto to aj moze boliet
ako sa ohnut aby to slo?
nechaj kontakt, ukazeme, vyskusame, nacvicime :-D
ak ta to boli, nerob to. aj ja som pri tom citila vacsi tlak, ale nastelovala som sa uz tak,ze je to v poriadku :) vela stastia. je to fajn
trocha sa poohybaj, zmente uhol a bude to ok.