Je tu ešte niekomu smutno?

Príspevok v téme: Je tu ešte niekomu smutno?
smutnááá

Ahoj...je tu niekto,kto by vedel,ako mi zlepšiť náladu,alebo niekto,kto má podobrné pocity? Zobudila som sa pred polnocou a chytá ma nejaká depka...som sama doma s deťmi,manžel pracovne odcestovaný...nejak sa nestýkam ani s kamarátmi,neviem,či vôbec ešte nejakých mám,keďže som prerušila kontakty...no a ide na mňa z tej samoty strašná depka,každým dňom mám pocit,že to je len horšie...a nemám sa komu ani zdôveriť,tak to píšem sem

jasomdoma

čauko smutnááá,
ako sa máš dnes?
Ja mám takéto stavy tiež bežne, deti sú v škole a v škôlke a ja doma za pc, ešteže idem dnes na nákup, tak mám trochu spetrenie.

anavicka

ahoj no vidim ze sme tu viacere ja mavam take rozne stavy jeden den som stastna druhy den je to na bode mrazu pred zhruba piatymi mesiacmi som sa prestahovala do ba mam tu priatela ale ziadne kamaratky je mi smutno hladam pracu a zo vsetkeho som na nervyy takze hlavu hore nie si sama pekny den

smutnááá

tak dnes mi je už omnoho lepšie...použila som na to metódu EFT:-)...zaujímavá skúsenosť,ešteže existuje ten internet

mery55

nie si sama je nas viac mávam tie isté pocity naštastie ma to potom prejde za 1 den ale je dobré aspon na fore prehodit par slov žena potrbuje mysliet aj na seba nielen deti,domácnost ale ja sa vyberiem na naákupy len tak si obzerám veci a potom je mi lepšie,kupim nejakú drobnost nie vždy je dobré zavesit priatelke to čo ta trapi lebo nie je priatelka ako priatelka

lost

no blby rozvrch :D:D:D

no na ICQ ... ups, nejak so mzabudol na cas :D

ale ako, pohoda :) hodiny spanku staci :)

sice existuje aj riesenie II. ...

zasppim do skoly :D

iinkognito

prosim ta a to v ktorej skole drzia studakov do vecera? na vyskach je teraz skuskove, a na strednej vyucovanie tak dlho nebyva :)