Je tu ešte niekomu smutno?

Príspevok v téme: Je tu ešte niekomu smutno?
smutnááá

Ahoj...je tu niekto,kto by vedel,ako mi zlepšiť náladu,alebo niekto,kto má podobrné pocity? Zobudila som sa pred polnocou a chytá ma nejaká depka...som sama doma s deťmi,manžel pracovne odcestovaný...nejak sa nestýkam ani s kamarátmi,neviem,či vôbec ešte nejakých mám,keďže som prerušila kontakty...no a ide na mňa z tej samoty strašná depka,každým dňom mám pocit,že to je len horšie...a nemám sa komu ani zdôveriť,tak to píšem sem

lost

najhorsie na samote je samota, teda ako to povedat... niekedy clovek potrebuje sa vykecat, o hocicom staci a potom sa citi asi o nieco lepsie :)
neviem co by este pomohlo, ja na taketo depky pouzivam hudbu, kratke filmy (zabavne), alebo niekomu napisem na ICQ len tak ze co nove, pozrem stare fotky (i ked neviem ci toto nebude horsie na depku), alebo len tak zacnem planovat co zajtra podniknem.... :)

smutnááá

práve som dopočúvala nejakú ruskú hudbu,vraj dobrá:-)...no nič moc:-) ešte že existuje aspoň toto fórum,že vidím,že aj nejaký ľudia existujú na svete,lebo mám pocit,ako keby som tu bola sama...

lost

Mozno nejaka hudba... (prave teraz napriklad)

Ale neboj, ta samota nepotrva vecne, on sa vrati :)

popripad cez den nejake aktivity s detmi, alebo sport, alebo nieco co ta bavi, "zabit cas" hlavne nedat depke sancu :)