koľko kilo by som mohla schudnut tym že by som pila iba colu light? zaplni mi to žaludok čo je dobre takže nebudem hladna. potrebujwm dat dole dakych 5kg.mám 164cm 56kg a 20rokov.
dá sa či nedá sa?
podla mna supnuty napad to si radsej napln zaludok vodou popripade tym polistyrenovym chlebom
chces byt chora? chora a chuda? tak pochybujem, ze ti niekto odpovie na tuto otazku, lebo je nelogicka a asi to nikto ani neskusal.. Tvoje vlasy, plet, nechty, organy potrebuju vyzivu a tu z coly mat nebudes, cize ti zacnu padat vlasy, lamat nechty, vrasky a to ani nehovorim o tom ze cola ma take zlozenie ze ti nehydratuje telo. Ale ako chces, tvoj zivot.
to som sa už vela krat pokusala len som to nevydržala resp. porušila lebo mi nevychádza jesť pravidelne neda sa mi to tak dodržiavať..:( takto s tou coca cola light by som za kolko mohla dat tych 5kg dole?
bielkoviny, cukry, tuky, minerlane latky, vitaminy..toto vsetko potrebujes, aby bolo telo zdrave. Najdes to v cole? Okrem tych cukrov/umelych/ ja ani nie...Radsej pi zeleny caj, na ranajky jedz vlocky, obed kuracie masko s ryzou a zeleninou, vecera nieco podobne, ale par hodin pred spankom, plus pohyb a nie je problem..
vydrzala by si to tak max. dva dni, no ale tym ta nechem vyhecovat, aby sa prekonavala. skus porozmyslat nad jojo efektom, ktory by nastal, pripadne ake by to malo odozvy na tvoje telo pri piti takeho mnozstva koly( vsak kola vycisti i WC ;D) a skus si tu vyhladat clanky o stravovani, je to toho vela a hlavne podstane ucinnejsie, trvacnejsie a zdravsie.