koľko kilo by som mohla schudnut tym že by som pila iba colu light? zaplni mi to žaludok čo je dobre takže nebudem hladna. potrebujwm dat dole dakych 5kg.mám 164cm 56kg a 20rokov.
dá sa či nedá sa?
colu light? nie neda sa
cola je shit. len si ublizis. precitaj si tu stranku co sem dal adam a zacni chudnut rozumne. lebo chudnut hlupo nema zmysel.váž si svoje telo, máš len jedno.
lili, takto chudnut nema zmysel, to je skor na pohotovost. Chod do cajovne, kup si kvalitny sypany zeleny caj, mne pomohol, rano si daj salku, nastartuje ti to metabolizmus, budes sa citit skvele, nebudes mat chut na sladke a nebudes mat ani tuk na bruhu vytvoreny zo stresu. Ale tym nemyslim, ze budes pit len ten caj. Maj rozum, cola nie je vyziva.
mne je už proste jedno ako to spravim ci si znicim zdravie aj tak sa necitim takto dobre tak mi to je za jedno. ja už len takto neviem dalej fungovat potrebujem to dat dole mi je zle ked to vidim na sebe. pochopte ma:(
nikoho som nenutila aby mi odpovedal tak by som uvitala radšej odpovede kde mi nebude niekto hovorit či som utrpela uraz .... nikto ti nekaže mi odpovedat tak ak mi chceš takto tak ani nemusis.. pytala som sa normalne tak cakam aj normalnu odpoved. ale kde to asi sa neda :(((
lili007:
nemala si v poslednej dobe uraz hlavy, alebo Ti nerobili lobotomiu ? Pripadne, nepridala si si roky a neni nahodou 20 preklep, kde malo byt 5 rokov ?
Skus si radsej nieco precitat, nez zacnes vymyslat sci-fi romany...
-odkaz odstránený-
viem, že je to blbý nápad.. ale je aj realny? že za 2 tyzdne ?
blby napad
hmm :D tieto napoje su hotova katastrofa! ved nicia vodny kamen :D to je ale blby napad!
20 rokov?
nase baby v skole su mudrejsie ako ty