únava

logen415

Tak to je každopádne zaujímavé...
Práve ma napadlo, že raz, keď som mal ísť na druhý deň na turnaj a záležalo mi na ňom, šiel som spať o 20:30 a nešlo mi z anič na svete zaspať a ajtak som zaspal až tak 0:30 približne a vtával som skoro, takže nič moc. Možno som mal ísť normálne ako inokedy, takto som to ešte zhoršil...
Len potom to nechápem, že keď človek nemôže zaspať, tak by potom musel byť dobre dlho hore... No a na druhý deň čakajú povinnosti, takže je to viacmenej nereálne.

inata

ak možem poradit,tak ja by som urcite išla k lekarovi a dala si urobit testy.zvyšena a dlhodoba unava byva jednym z priznakov mononukleozy,poruchy štitnej žlazy,ale aj mnohych dalsich a pri tom nemusis mat nijake ine priznaky.
alebo vyskušaj najprv volnopredajne lieky na podporu energie,konzym Q10,vit E,C vitamin,alebo na upokojenie magneB6 - lepsia sa zaspava pri jeho uzivani,lekarnik ti urcite poradi.

[zruseny12]

este som citala niekedy/lebo tiez som mala problemi pri zaspavani/ze ked clovek nemoze zaspat,tak sa nema prevalovat v posteli, a nutit sa zaspat,ked nemoze zaspat tak ma nieco robit,bud citat,alebo pozriet si film,kym sa neunavi a potom ma ist spat...lebo cim viac sa nuti a prevaluje v posteli tym viac unaveny vstava...treba vyskusat vsetko...a ak nepomoze,tak zacat hladat pricinu UNAVI inde...

logen415

opla, ja naozaj neverím, že by mi lekári na SVK nejako pomohli, s týmto asi ťažko :-( Tak mi ostáva len dúfať, že zaberie toto.
Skúšal som všeličo, už 3 a pol mesiaca som netrénoval hokej, ktorý hrám viacmenej len pre zábavu, a je to to isté a samé. Obmedzuje ma to samozrejme aj tam. Ale keďže nevidím žiaden efekt, tak nadmernou fyzickou záťažou to určite nebude, takže budem musieť hľadať chybu niekde inde. Skúšal som aj menej PC... Ale tam to tiež nebude.
Ešte raz ĎAKUJEM.

[zruseny12]

...skus ten MELATONIN na zaspavanie a kvalitny spanok...tazko radit...ale ak sam pises,ze iny problem nie je,tak mozno ti ten MELATONIN POMOZE,ak nie skus este KOENZYM Q10 ktory je na ENERGIU...PRAJEM TI VELA STASTIA

opla

to ma určite svoju príčinu. Dobre by bolo, keby ti urobili rozne vyšetrenia. skušať niečo sam od seba bez toho aby si vedel, či za tym nieje nejaky skryty problem, to nema efekt.

logen415

Zdá sa mi nenormálne, aby som spal 10 hodín a bol som napriek tomu unavený. Boli aj také dni.
Navyše zaspávam aj 3-4 hodiny a zvyknem sa prebúdzať zo spánku, takže únavu prisudzujem nízkej kvalite spánku.

logen415

Zaregistroval som len slabšiu koncentráciu a pamäť, únavu, ktorá sa nedá poriadne dospať, ale inak nič.
Žiadnu inú bolesť nepociťujem. Teda nie neobvykle.

logen415

Ďakujem za odpovede. Hneď ako budem mať čas behnem do lekárni.
Zaujímavý článok o tom víne...
Snáď niečo z toho pomôže :-(