Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

únava

[zruseny12]

INATA
a kym mi neprisli na to,co presne mi je...tak na zaspavanie som pouzivala pohar piva/ten mi pomahal,aj med+mlieko/
inak aj HARMANCEKOVI CAJ je dobry na zaspavanie/nemam s nim skusenost,ale kamoska ho pije kazdy vecer pred spanim/

logen415

Len najhoršie je, keď požiada človek o konkrétnu vec a jeden druhému si lekári posielajú pacienta ako horúci zemiak a aj tak konečný výsledok je neefektívny.
Zdá sa mi miestami smiešne to posúvanie.

[zruseny12]

tak to je pravda...su lekari ktory nemaju radi MUDRYCH PACIENTOV...ale su aj taky,ze akceptuju ked im nieco pacient povie...

logen415

Aj to by som mohol skúsiť.

Veď to, že záleží od doktorov...
Sú lekári, ktorí začnú robiť nejaké lepšie testy až keď ide do krajnosti a sú lekáry, ktorích keď sa pacient potom spýta, či by to nemohlo byť to, či ono, tak mnohí o podobných rečiach od "lajka" nechcú ani počuť, veď oni študovali...

[zruseny12]

nie,nemam...lebo mne prisli na ine veci,pre krote som nemohla spat a bola unavena...ale len som o nom citala,preto radim toto...
a to co mam ja,asi nebude mat logen 415.../hoci nikto -nikdy nevie/

inata

tie testy ti neurobia pri beznom odbere krvi,ale ak povies lekarovi aky mas problem,tak by ho to mohlo napadnut.samozrejme ze zalezi od lekara.
mne ich urobil az imunolog ked som sa stazovala na unavu svojmu praktickemu lekarovi tak mi urobil vytery z hrdla a zistoval ci nemam nejaky zapal v tele.az ked mi unava pretrvavala via cako rok tak ma poposielal na ine vysetrenia.

[zruseny12]

...ano,to tiez poznam,presne som to robievala aj ja,ked som vedela,ze mam nieco dolezite na druhy den,tak som sla spat tiez skoro,lebo som presne ako ty pises chcela byt vo forme a tiez som nemala z toho nejaky efekt...
skusaj postupne,a aj s tymi doplnkami.../malatonin/
ja by som na tvojom mieste skusila aj pohar piva/ak by ti to nerobilo problem na druhy den/alebo pohar cerveneho vina...

inata

ja mam taky problem ,že ked sa niekde chystam skoro rano a chcem ist skor spat ,že teda nech sa vyspim,mam presne opacny problem,za svet nemozem zaspat a ked uz zaspim tak sa 100x prebudim.ja neviem ci je to nervozita ,tede vlastne viem to,ze je to nervozita.preto to uz ani nerobim,viem že je to potom este horsie.

logen415

inata, tie testy sú prosímťa špeciálne na požiadanie? Nemôžu to nájsť náhodou pri hocijakom odbere?
Možno by som naozaj mal navštíviť doktora, ale najskôr by bolo asi najvhodnejšie vyskúšať tie doplnky.