Dlhšiu dobu na sebe pozorujem neprestávajúcu únavu. Mal som podozrenie na únavový syndróm, ale nemám teplotu. Takže to asi nebude. Dostať na to niečo, alebo to môže byť spôsobené len nekvalitným spánkom? Na to asi vyšetrenia neexistujú...
únava
Hej, o tom som veľa počul... Elektrické prístroje, magnety a pod.
Ja zvyknem meniť stranu postele, respektíve spávať opačne po čase, niekedy to trocha pomôže. Ja mám v izbe vežu, a mobil je zväčša vypatý, iné elektrické prístroje ako PC tam nemám a ani TV, tak dúfam, že tá jedna veža to nejak neovplyvní... S tým by bol menší problém...
ja osobne si myslim,že je to z 80% vzdy problem psychicky.ale je to len moj nazor.ak sa clovek trapi myslienkami z celeho dna,ak je priliš prehnane starostlivy,citlivy,ak si neveri a premyšla stale o celom dni,o problemoch druhych a..................pod.je toho tak velmi vela tych dovodov aj pri zlom zaspavani aj pri prerušovanom spanku ze trva velmi dlho kym sam človek prid ena to v čom je problem a o tom ako ho vyriešit už ani nehovorim.
mna este napadlo...ze ked clovek nemoze zaspat,je napr.problem aj v takych veciach...ako-zalezi ako je umiestnena postel,ci nie su nejake elektronicke veci blizko postele atd.
aloe som ja vybrala v polrocnej kure a neviem o nicom co by mi ovplyvnilo.ale vyskušaj,poznam ludi ktori na aloe nedaju dopustit.
A čo Aloe Vera?
Počul som o ňom samé dobré chýry. Vraj priaznivo pôsobí aj proti únave okrem ďalších x vecí...
aj ked je malo VAPNIKA...tiez sa zle zaspava...
to magne B6 som spomenula kvoli tomu aj ja lebo je to jedine, co mi zabera uz dlhsiu dobu.
no mne tiež prisli na diagnozu,ale tym ze na nu prisli moj eproblemy neprešli.a teda vyskušala som uz velmi vela toho.vzdy ked mi nieco zaberie tak sa tešim ž esom koencne nasla prostiredok aj na spanie aj proti unave ,ale vsetko mi ucinkuje len chvilu.
ano je to pravda,a najhorsie je ked si este popisu,co sa im zachce...o pacientovi a potom lekari/aj odbornici/pozeraju na pacienta ako na hypochondra...presla som tym...
a uz aj ten odbornik pozera na pacienta,ako ten obvodny lekar...a uz to vysetrenie velmi ovlivni sprava od obdovneho,alebo ineho lekara...poznam to velmi dobre...
logen, nešpekuluj tolko o lekaroch a chod. Lebo neskor moze byť už neskoro. Povedz mu, že zle spíš, že cez den si unavený, tak to by uz musel byt naozaj nejaky blbec, aby ti nedal aspon krv vyšetriť.. To magneB6, to je dobre. To skus brať, ale aspon 4x denne.