brat ci nebrat ginko stim dozvedela som sa .....!!!!pomoztemi

Príspevok v téme: brat ci nebrat ginko stim dozvedela som sa .....!!!!pomoztemi
DETERMIA

ahojte mam dilemu beriem seroxat,xanax,magneb6,pyridoxin,cardilan.Psychiatricka mi doporucila ginko stim pretoze stale zyvam,toci sa mi hlava ,atd ale v lekarni mi povedali aby som to nebrala pretoze ked si dam kavu zacne mi busit srdce a v tychto tobolkach je 3nasobok kavy moze to sposobit arytmiu?alebo nieco.poradte alebo mam si dat len polku ci stvrtku dakujem za pomoc

[zruseny12]

DETERMIA
GINKO BILOBA ma velmi silne antioxidacne ucinky.Obsahuje FLAVONOIDY,ktore podporuju cinnost obehovej sustavy a zlepsuju cirkulaciu krvi,cim zlepsuju zasobovanie buniek kyslikom a zivinami a pomahaju udrzat telesnu a dusevnu sviezost.
O kofeine sa tam nepise...
ale ZELENY CAJ obsahuje vyznamne mnozstvo KOFEINU.../keby si ho nahodou pila,aby si to vedela,lebo vela ludi zv.pit ZELENY CAJ/

[zruseny12]

...este je tam napisane,ze by ho nemali uzivat TEHOTNE ZENY A DOJCIACE ZENY...
LUDIA KTORY BERU TABLETY NA ZNIZENIE ZRANLIVOSTI KRVI A LUDIA PRED OPERACIOU...A DIEBETICI...

[zruseny12]

GINKO BILOBA
...by sa nemala brat ani ked ma niekto zlu ZRAZANLIVOST KRVI...ja som si kupila GINKO a tam bolo popisane,na co je dobre a na co si clovek ma dat pozor...

Benjo

Ja osobne sa domnievam, ze Gingko Biloba a doplnky vyzivy, ktore ho obsahuju mozu naozaj sposobit citlivejsim jedincom urcite zdravotne komplikacie. Myslim, ze najma pacienti z vysokym krvnym tlakom a problemami so srdcom by mali byt obozretnejsi pri rozhodnuti, ci preparaty s obsahom GB budu uzivat. Gingko Biloba podla mojho nazoru naozaj moze sposobovat busenie srdca, arytmie a dalsie neziaduce vegetativne prejavy, preto to ho determia neodporucam. To je vsak iba moj osobny nazor, skus sa poradit s nejakym naozaj fundovanym lekarom-farmaceutom, aky je jeho nazor na danu zalezitost. Prajem vela zdravia.

Benjo

Prestante uz s tym konecne prosim vas. Uz sa navzajom do seba tolko nenavazajte a hlavne nesmejte sa z diagnoz a problemov inych. Ked ma niekto zdravotne problemy tak to urcite nie je na smiech a ak aj nahodou neovlada gramatiku tak to na na tom nic nemeni. Niekto vie nieco, iny zasa nieco ine. Prosim vas snazte sa pomoct alebo sa vykaslite na to a nezneprijemnujte si navzajom zivot. Dakujem.

DETERMIA

ja som si dnes pisala z vela ludmi radim im a musim sa hlavne sustredit na dolezite veci uz netreba vysvetlit pytala som sa skor diki idem na inu stranu

DETERMIA

leerka ako som to mala vediet ze ste dvojica ok uz viem len som nepochopila 3,17 ale nevadi aj tak to neni podstatne

bingham

a ona ti za mna odpovedala...ona moze..

ale mame vonku pekne rano....tak si ho nekazme :DDD

kattyy nemozes spat cooo...ked vidis ako tancuju :DDD