brat ci nebrat ginko stim dozvedela som sa .....!!!!pomoztemi

Príspevok v téme: brat ci nebrat ginko stim dozvedela som sa .....!!!!pomoztemi
DETERMIA

ahojte mam dilemu beriem seroxat,xanax,magneb6,pyridoxin,cardilan.Psychiatricka mi doporucila ginko stim pretoze stale zyvam,toci sa mi hlava ,atd ale v lekarni mi povedali aby som to nebrala pretoze ked si dam kavu zacne mi busit srdce a v tychto tobolkach je 3nasobok kavy moze to sposobit arytmiu?alebo nieco.poradte alebo mam si dat len polku ci stvrtku dakujem za pomoc

romanoo

DETERMIA: vidim, ze beries dost liekov, s cim mas problemy ? nejaka vegetativna dystonia, ci pp ? zaujima ma to, a ta kombinacia funguje dobre ?

DETERMIA

chces sa zasmiat dala som na fore temu denz mali by ho vyhodit z fora!!!a uz ma tam babenka ohovara ani nevie o co slo precitaj si co som jej odpisala tu fakt chodia asi skolkary alebo nejaky psychiatri co chcu vytocit ludi len aby sme platili za lieky a lekarov

pasavec juli

nie nie, ja mam skuskove a namiesto plnenia povinnosti sa flakam na nete:D
ale poznam, problemy so spankom som mavala. vacsinou som sa nevedela ukludnit vecer. teraz je to lepsie, mam vsak celkom lahky spanok, ale ked si dam rivotril, ktory som medzicasom vysadila, takze teraz slape zas celkom silne:) tak zaspim lahko.

DETERMIA

aj ty nemozes spat ked si teraz hore ja zaspim o 4rano o 8alebo9hod sa zobudim a potom spim s prestavkami DO 16hod niekedy dlhsie lebo si musim davat lieky

pasavec juli

Mesiac nie je az tak vela, podla mna to prejde a ak nie, tak Ti da psychiater ine lieky s podobnymi ucinkami ale trosku inym zlozenim, mne tiez trvalo, kym sme dosli na to, ktory je pre moje stavy a zdrav. stav najlepsi.
:)

DETERMIA

asi mesiac prve dva tyzdne boli strasne potom busenie srdca potenie tep sa znizil uz mi je ovela lepsie len stale zyvam toci sa mi hlava a spim s prestavkami aj 13hod denne

pasavec juli

Ahoj:)
Urcite...sice je to uz dost davno, ale zo zaciatku terapie sa mi tocila hlava, bola som taka nanic, aj mi potom dala psychiatricka nieco na povzbudenie, nakoniec kym to pociatocne tocenie hlavy preslo, tak mi zmenila lieky. Odvtedy beriem cipralex/citalec/fevarin/ v kombinacii s frontinom/ansilanom/rivotrilom a tak...kedy ako. Beries ich dlho?

pasavec juli

no...takze xeroxat je \"babylon\'s tranlsation sotware\", (google) ten sa mozno s xanaxom vylucuje, ale Determia hovori o seroxate...
brala som xanax aj seroxat v jednej dobe, nebol s tym ziaden problem, seroxat rano, SSRI ad, xanax vecer - alprazolam, skupina benzodiazepinov. Teraz beriem cipralex (ssri) a rivotril (klonazepam tiez zo skupiny benzodiazepinov) a stale som v pohode. Ani na jednom z liekov sa nepisalo, ze sa s ad skupiny SSRI vylcuju, takze neviem, o com hovoris Denz.
Skus Google ked uz sedis za kompom, o par kliknuti naviac, usetril by si ich dalsich milion, co tu rozhadzujes na Determiu.