Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera.. osobná skúsenosť

Príspevok v téme: Nevera.. osobná skúsenosť
aborigin

Ahojte :)

Dosť často sa tu stretávam v diskusiách o rôznych psychických problémoch vo vzťahoch, či už v nevere, v láske, dokazovaní si kto z koho.. Snáď moje osobné skúsenosti pomôžu, čo i len jednému človeku - aj tak to má zmysel.

Mám 29 rokov a pár vzťahov za sebou. Môj posledný, ten by som nazval prelomový a v tom najlepšom slova zmysle.. Opíšem Vám zhruba o čo išlo..

Jedného krásneho dňa som spoznal nádhernú osobu, sedela v kúte s kamarátom, občas si skočila pustiť, mnou obľúbený žáner do jukeboxu.. Nedalo mi to a nakoľko som bol v tej dobe voľný oslovil som ju.. Svojím výzorom, tak isto aj svojou záhadnosťou, rozumom, ma nesmierne priťahovala.. Zistil som si číslo a vhupol som do niečoho, z čoho som sa poučil na celý život.. Pár smsiek, káv, spoločne strávený silvester s jej partiou.. Ruka bola v rukáve, zamiloval som sa, tak ako nikdy.. To všetko v priebehu 3 týždňov.. Nakoľko bývam sám, jej návštevy u mňa boli naozaj časté, viac menej bývala u mňa. Prejavovali sme si lásku, v jej všetkých formách.. Šťastnejšieho človeka ako je snáď pod slnkom nebolo.. Bola záhadná, nikdy nehovorila o svojich predchádzajúcich vzťahoch a keď náhodou, tlačili sa jej slzy do očí.. Tá jej záhadnosť ma priťahovala, ale zároveň dávala varovný signál.. Po 3 mesiacoch zmenila prácu a vtedy nastali prvé náznaky určitých problémov.. Menej dotykov, úsmevov atd..
Ľudská psychika je nevyspytateľná, keď cítiš, že máš niečoho menej, chceš to späť. A presne to som robil aj ja, viac som sa túlil, viac som jej vravel, že ju milujem - a tým viac o ňu prichádzal.. Ten môj boj trval pol roka. Nechcela sa rozísť, mala ma rada. Až raz som ju čakal z práce pred jej bytom a zrazu auto a v ňom ona bozkávajúca iného chlapa. Poviem Vám, niečo tak ponižujúce ma ešte nestretlo. Nejdem opisovať, čo presne sa udialo, v tú chvílu som to neriešil s nou, ale s chlapom.. Ten samozrejme o ničom nevedel a ostal v šoku.. Slečna ušla domov.. Paktovala s ním od vtedy, čo nastúpila do novej práce. Bývala u mna každý večer, nemal som šajnu o nejakej nevere, nemala ju kedy praktizovať.. Ale opak je pravdou. Ked chceš byť neverný budeš neverný, hoci aj hodinku po robote a to bol jej prípad.. Moje psychické stavy boli nasledovné.. Prvý týžden hnev, alkohol, a smsky typu PREČO ?? na ktorú som nikdy nedostal odpoved.. 2. týžden zúfalstvo a smsky.. 3. týžden boj o záchranu vzťahu z mojej strany !!! Hlupák som čo?? zamilovaný idiot, čo by jej odpustil všetko.. Smsky a čím dalej menej odpovedí na ne.. Ak odpovede tak typu : aj by som sa vrátila, ale neviem.. :)) Ked to tak teraz píšem, je mi smiešne zo seba samého.. Tak som rezignoval.. A čuduj sa svete, zrazu sa chcela stretnúť. A hlupák sa s nou stretol... bozky, dotyky, úsmevy.. Pýtam sa jej: Máš s ním niečo ? NIE. Tak ako? skúsime to znovu? NEVIEM, ESTE NIE.. Boooom .. Zas ma pekne dostala.. Vhupol som do toho istého, smsky prosby o návrat. Žiadna odpoved.. Časom moja rezignácia.. Cez Vianoce, sa chce znovu stretnúť. Ok.. A skončili sme v posteli.. Som s nou teraz ? :)))
Nie úloha totiž bola vymenena. Akurat s nou chodil on a mna chcela len pre zabavu. Casom som sa o jej predchádzajúcich vztahoch dozvedal viac.. Neurobila mi to prvému..
Poučený životom a svojou hlúposťou, sa teraz ospravedlnujem sám sebe aký som bol debil.. Poučený doživotne sa jej už neozvem.... Aj ked mi včera píše - MILUJEM TA.. :))

barbinka

presne tak ako vraví sila toto, tiež sa riadím tým heslom. Predsa keď s niekým som vo vzťahu, tak s ním som preto, že ho ľúbim a nebudem mu ubližovať. A do takého vzťahu, kde by som necítila lásku, by som ani nevstupovala. Lenže niektorí berú všetko, čo ich postretne, stačí nech to ako tak vyzerá.

A to čo niekto spraví, tak sa mu vráti. Mám jednu kamarátku, ktorú poznám od malička. V 17tich chodila s 3 chalanmi naraz, dohovárala som jej, ale nedala si povedať. Teraz má 24 rokov a dlh v bankách dohromady 20 000 eur na kadejakých úveroch, ktoré si pobrala kvôli jednému debilovi, do ktorého sa bezhlavo zamilovala. Tie peniaze on samozrejme pomíňal a ona už má aj nejakú exekúciu (nemajú jej ale čo vziať). A bola s ním dva roky. A ešte k tomu ju aj podvádzal.

sila toto

To že žena nepodvedie svojho priateľa neznamená, že musí byť výnimočná. :)
Ja som tiež nikoho v živote nepodviedla,ale to neznamená, že som Matka Tereza. :D
Je to čisto o tom, aký človek je. Keď som s niekým, tak si ho vážim a neubližujem mu. Riadim sa "nerob ostatným to, čo nechceš, aby ti robili ostatní". Taká je naša karma. Spravíte niečo zlé a stokrát sa vám to vráti.

len toto

Barbinka mas pravdu, ale je velmi malo takych ludi, ktori nikdy nepodviedli... ja vlastne asi ani ziadneho takeho nepoznam. Vratane mojej terajsej...

aborigin... no neviem ako to boli, ja som to nezazil, ale videl som ako trpi ten druhy ked som mu ja ublizil... kazdy sa uci na vlastnych chybach a za kopec z nich sa nenavidi dodnes... dost mi pripominas mna, ja som uz raz tiez s prstenom behal:) ale tam som to pokaslal ja, nie ona. Dodnes den viem ze ona bola ta, s ktorou som mal byt. Aj ked s odstupom viem ze by nam to nevydrzalo. Bola super, ale nudil som sa s nou...

aborigin

Asi to znie ako v telenovele, ale ten týžden čo som ich zbadal, sme mali ist do hor na víkend spolu.. A mal som pre nu prsten..

Čo život nezariadil za mňa :))

nevera bola, je a bude.. ale kua, dost to boli v priamom prenose..

barbinka

len toto: o to tu nešlo :-) Ale viem, že v dnešnej dobe je veľa takých báb, ale nájde sa aj pár takých, ktoré toho svojho nepodviedli.

barbinka

len toto: mala som troch priateľov a žiadneho som nepodviedla.
aborigin: buď rád, že si to zistil ešte celkom skoro, že si nestratil viac času s takou babou.