Nevera.. osobná skúsenosť

Príspevok v téme: Nevera.. osobná skúsenosť
aborigin

Ahojte :)

Dosť často sa tu stretávam v diskusiách o rôznych psychických problémoch vo vzťahoch, či už v nevere, v láske, dokazovaní si kto z koho.. Snáď moje osobné skúsenosti pomôžu, čo i len jednému človeku - aj tak to má zmysel.

Mám 29 rokov a pár vzťahov za sebou. Môj posledný, ten by som nazval prelomový a v tom najlepšom slova zmysle.. Opíšem Vám zhruba o čo išlo..

Jedného krásneho dňa som spoznal nádhernú osobu, sedela v kúte s kamarátom, občas si skočila pustiť, mnou obľúbený žáner do jukeboxu.. Nedalo mi to a nakoľko som bol v tej dobe voľný oslovil som ju.. Svojím výzorom, tak isto aj svojou záhadnosťou, rozumom, ma nesmierne priťahovala.. Zistil som si číslo a vhupol som do niečoho, z čoho som sa poučil na celý život.. Pár smsiek, káv, spoločne strávený silvester s jej partiou.. Ruka bola v rukáve, zamiloval som sa, tak ako nikdy.. To všetko v priebehu 3 týždňov.. Nakoľko bývam sám, jej návštevy u mňa boli naozaj časté, viac menej bývala u mňa. Prejavovali sme si lásku, v jej všetkých formách.. Šťastnejšieho človeka ako je snáď pod slnkom nebolo.. Bola záhadná, nikdy nehovorila o svojich predchádzajúcich vzťahoch a keď náhodou, tlačili sa jej slzy do očí.. Tá jej záhadnosť ma priťahovala, ale zároveň dávala varovný signál.. Po 3 mesiacoch zmenila prácu a vtedy nastali prvé náznaky určitých problémov.. Menej dotykov, úsmevov atd..
Ľudská psychika je nevyspytateľná, keď cítiš, že máš niečoho menej, chceš to späť. A presne to som robil aj ja, viac som sa túlil, viac som jej vravel, že ju milujem - a tým viac o ňu prichádzal.. Ten môj boj trval pol roka. Nechcela sa rozísť, mala ma rada. Až raz som ju čakal z práce pred jej bytom a zrazu auto a v ňom ona bozkávajúca iného chlapa. Poviem Vám, niečo tak ponižujúce ma ešte nestretlo. Nejdem opisovať, čo presne sa udialo, v tú chvílu som to neriešil s nou, ale s chlapom.. Ten samozrejme o ničom nevedel a ostal v šoku.. Slečna ušla domov.. Paktovala s ním od vtedy, čo nastúpila do novej práce. Bývala u mna každý večer, nemal som šajnu o nejakej nevere, nemala ju kedy praktizovať.. Ale opak je pravdou. Ked chceš byť neverný budeš neverný, hoci aj hodinku po robote a to bol jej prípad.. Moje psychické stavy boli nasledovné.. Prvý týžden hnev, alkohol, a smsky typu PREČO ?? na ktorú som nikdy nedostal odpoved.. 2. týžden zúfalstvo a smsky.. 3. týžden boj o záchranu vzťahu z mojej strany !!! Hlupák som čo?? zamilovaný idiot, čo by jej odpustil všetko.. Smsky a čím dalej menej odpovedí na ne.. Ak odpovede tak typu : aj by som sa vrátila, ale neviem.. :)) Ked to tak teraz píšem, je mi smiešne zo seba samého.. Tak som rezignoval.. A čuduj sa svete, zrazu sa chcela stretnúť. A hlupák sa s nou stretol... bozky, dotyky, úsmevy.. Pýtam sa jej: Máš s ním niečo ? NIE. Tak ako? skúsime to znovu? NEVIEM, ESTE NIE.. Boooom .. Zas ma pekne dostala.. Vhupol som do toho istého, smsky prosby o návrat. Žiadna odpoved.. Časom moja rezignácia.. Cez Vianoce, sa chce znovu stretnúť. Ok.. A skončili sme v posteli.. Som s nou teraz ? :)))
Nie úloha totiž bola vymenena. Akurat s nou chodil on a mna chcela len pre zabavu. Casom som sa o jej predchádzajúcich vztahoch dozvedal viac.. Neurobila mi to prvému..
Poučený životom a svojou hlúposťou, sa teraz ospravedlnujem sám sebe aký som bol debil.. Poučený doživotne sa jej už neozvem.... Aj ked mi včera píše - MILUJEM TA.. :))

len toto

No takyto jav je vo velkych firmach uplne normalny. Tam kde robim ja sa nad tym ani nikto nezamysla. Spi tu kde kdo s kym a vecer sa kazdy s usmevom vracia domov k tomu svojmu partnerovi...
Hlavne sa na nu vykasli, nechces predsa prist o nervy. Ja som uz raz skoro prisiel a uz nikdy kvoli nijakej zene sa nebudem takto trapit...
V kazdom priade drzim palce a dufam ze ta to uz coskoro prejde...
Ak sa dokazes odosobnit, kludne ju na zabavu vyuzi, ale nikdy uz nedoveruj... tieto typy su vypocitave mrchy, a bacha na filcky...

aborigin

Vieš najhoršie na tom je to, že kebyže ich nenačapám asi by sme boli spolu stále.. Pol roka sa s ním stretávala za mojím chrbtom, prišla domov, prehodila masku a lahla si ku mne. Chce to k...a povahu držať niečo také v sebe. Z jej strany to nebola jednodnová záležitosť ona takto fungovala mesiace..

len toto

No to je pekne na hovno... nechcel by som to prezit ani ja... cert vie ci ma moje byvale podviedli, ci nie... v kazdom pripade to nezistujem a je mi tu jedno...
Len jedno ti poviem, nedopadol si najhorsie, poznam cloveka, ktory bol strasne zamilovany a dotycna ho podviedla s jeho skoro najlepsim kamaratom... vlastne nie raz...
Tomu chalanovi nezavidim, to muselo byt peklo...
Na druhej strane, nalejme si cisteho vina, kto z nas nezhresil?

sila toto

no obyčajná defka s prepáčením, dotyčná má podľa mňa nejaký citový defekt alebo čo, keď sa takto zahráva s mužmi, trebalo by ju riadne vyfackovať alebo zájsť k psychológovi.