Nevera.. osobná skúsenosť

Príspevok v téme: Nevera.. osobná skúsenosť
aborigin

Ahojte :)

Dosť často sa tu stretávam v diskusiách o rôznych psychických problémoch vo vzťahoch, či už v nevere, v láske, dokazovaní si kto z koho.. Snáď moje osobné skúsenosti pomôžu, čo i len jednému človeku - aj tak to má zmysel.

Mám 29 rokov a pár vzťahov za sebou. Môj posledný, ten by som nazval prelomový a v tom najlepšom slova zmysle.. Opíšem Vám zhruba o čo išlo..

Jedného krásneho dňa som spoznal nádhernú osobu, sedela v kúte s kamarátom, občas si skočila pustiť, mnou obľúbený žáner do jukeboxu.. Nedalo mi to a nakoľko som bol v tej dobe voľný oslovil som ju.. Svojím výzorom, tak isto aj svojou záhadnosťou, rozumom, ma nesmierne priťahovala.. Zistil som si číslo a vhupol som do niečoho, z čoho som sa poučil na celý život.. Pár smsiek, káv, spoločne strávený silvester s jej partiou.. Ruka bola v rukáve, zamiloval som sa, tak ako nikdy.. To všetko v priebehu 3 týždňov.. Nakoľko bývam sám, jej návštevy u mňa boli naozaj časté, viac menej bývala u mňa. Prejavovali sme si lásku, v jej všetkých formách.. Šťastnejšieho človeka ako je snáď pod slnkom nebolo.. Bola záhadná, nikdy nehovorila o svojich predchádzajúcich vzťahoch a keď náhodou, tlačili sa jej slzy do očí.. Tá jej záhadnosť ma priťahovala, ale zároveň dávala varovný signál.. Po 3 mesiacoch zmenila prácu a vtedy nastali prvé náznaky určitých problémov.. Menej dotykov, úsmevov atd..
Ľudská psychika je nevyspytateľná, keď cítiš, že máš niečoho menej, chceš to späť. A presne to som robil aj ja, viac som sa túlil, viac som jej vravel, že ju milujem - a tým viac o ňu prichádzal.. Ten môj boj trval pol roka. Nechcela sa rozísť, mala ma rada. Až raz som ju čakal z práce pred jej bytom a zrazu auto a v ňom ona bozkávajúca iného chlapa. Poviem Vám, niečo tak ponižujúce ma ešte nestretlo. Nejdem opisovať, čo presne sa udialo, v tú chvílu som to neriešil s nou, ale s chlapom.. Ten samozrejme o ničom nevedel a ostal v šoku.. Slečna ušla domov.. Paktovala s ním od vtedy, čo nastúpila do novej práce. Bývala u mna každý večer, nemal som šajnu o nejakej nevere, nemala ju kedy praktizovať.. Ale opak je pravdou. Ked chceš byť neverný budeš neverný, hoci aj hodinku po robote a to bol jej prípad.. Moje psychické stavy boli nasledovné.. Prvý týžden hnev, alkohol, a smsky typu PREČO ?? na ktorú som nikdy nedostal odpoved.. 2. týžden zúfalstvo a smsky.. 3. týžden boj o záchranu vzťahu z mojej strany !!! Hlupák som čo?? zamilovaný idiot, čo by jej odpustil všetko.. Smsky a čím dalej menej odpovedí na ne.. Ak odpovede tak typu : aj by som sa vrátila, ale neviem.. :)) Ked to tak teraz píšem, je mi smiešne zo seba samého.. Tak som rezignoval.. A čuduj sa svete, zrazu sa chcela stretnúť. A hlupák sa s nou stretol... bozky, dotyky, úsmevy.. Pýtam sa jej: Máš s ním niečo ? NIE. Tak ako? skúsime to znovu? NEVIEM, ESTE NIE.. Boooom .. Zas ma pekne dostala.. Vhupol som do toho istého, smsky prosby o návrat. Žiadna odpoved.. Časom moja rezignácia.. Cez Vianoce, sa chce znovu stretnúť. Ok.. A skončili sme v posteli.. Som s nou teraz ? :)))
Nie úloha totiž bola vymenena. Akurat s nou chodil on a mna chcela len pre zabavu. Casom som sa o jej predchádzajúcich vztahoch dozvedal viac.. Neurobila mi to prvému..
Poučený životom a svojou hlúposťou, sa teraz ospravedlnujem sám sebe aký som bol debil.. Poučený doživotne sa jej už neozvem.... Aj ked mi včera píše - MILUJEM TA.. :))

aborigin

sway-- prečo si to robila? naozaj ma to zaujíma, nakoľko moje ex mi na to nevedela odpovedať.. je to dokazovanie si či som stále atratktívna, alebo čo to je?

inak prajem Ti nech vám to vydrží, je to zložitá životná situácia, ak partner získa k Tebe stratenú dôveru, môže to ešte fungovať..

sway

Nechcem to tu velmi rozmazavat,ale mala som jednu dlhu aferu,ktora bola v platonickej rovine az do isteho dna.Nahoda zapricinila,ze sa to priatel hned dozvedel.Chcela som ho opustit,lebo som mu nechcela ublizovat.No on chcel napriek vsetkemu zostat,skaredo sa mi pomstil - psychickym deptanim a narusanim sukromia.Vies,ked mas niekoho rad,nemusi sklopit uska a robit,to co chces ty..Proste da sa existovat a zdielat prave to,co vas spaja a preco sa mate radi.

aborigin

sway-- nerozumiem Ti.. správala si sa podobne ako moja ex ? alebo tvoj priatel ?

Ja to neberiem tak, že som od nej ušiel.. Len jej už proste neverím.. Ja kebyže milujem a spravím hlúposť spravím čokolvek pre to aby som vzťah zachránil.. Možno ma má rada, ľutuje to, ale jej namyslenosť a kvázi "hrdosť" jej nedovolí sklopiť ušká, vrtieť chvostíkom a smutnými očami mi vravieť, hladkaj ma.. Nedokáže to a ja potrebujem vidieť a cítiť tú pokoru.. Inak jej neuverím..

sway

To nie je celkom pravda,ze ked milujes, nepodvadzas..
Ja som sa ozvala,lebo podobny pripad ako tvoja ex,tak jej mozno trochu rozumiem..
Moj priatel zostal,ale tiez mi velmi ublizil(nie nevereou a skoro som ja usla).Mame sa radi,tak sme sa dohodli,ze budeme problemy riesit.

bingham

Uz dlho som necital...taku dobru temu...(skoda ze to tak pre teba skoncilo), z ktorej sa zase potvrdilo ze niektore zeny su iba na zabavu :P....a ked vztah tak presne iba na 50%(vlastne to som dal vela na 10%).....a brat to tak ze mozno budes mat na druhy den inu...., alebo teda ona :D....dnes je ina doba...ziadne zavazky...vsetko je o peniazoch....a to niektorym zenam velmi vyhovuje..no ale to som odbocil :DD...tak sa drz

aborigin

sway-- Keď niekoho milujem - nepodvádzam.. A ak sa náhodou niekomu šmykne, tak to nie je citového charakteru, ale fyzického..
A ona s ním paktovala pol roka, zároven so mnou..

Píšeš, ked milujem, tak v dobrom aj v zlom.. Čo by si robil v mojom prípade?? Vrátil by si sa? Ved ona tou smskou len skúša, či som stále do nej zmotaný...

sway

Ale ved o tom je predsa laska aby si tu bol pre partnera v dobrom aj v zlom,nech je aky chce,ci nie?
A preco si myslis,ze ta nemiluje?