Nevera.. osobná skúsenosť

Príspevok v téme: Nevera.. osobná skúsenosť
aborigin

Ahojte :)

Dosť často sa tu stretávam v diskusiách o rôznych psychických problémoch vo vzťahoch, či už v nevere, v láske, dokazovaní si kto z koho.. Snáď moje osobné skúsenosti pomôžu, čo i len jednému človeku - aj tak to má zmysel.

Mám 29 rokov a pár vzťahov za sebou. Môj posledný, ten by som nazval prelomový a v tom najlepšom slova zmysle.. Opíšem Vám zhruba o čo išlo..

Jedného krásneho dňa som spoznal nádhernú osobu, sedela v kúte s kamarátom, občas si skočila pustiť, mnou obľúbený žáner do jukeboxu.. Nedalo mi to a nakoľko som bol v tej dobe voľný oslovil som ju.. Svojím výzorom, tak isto aj svojou záhadnosťou, rozumom, ma nesmierne priťahovala.. Zistil som si číslo a vhupol som do niečoho, z čoho som sa poučil na celý život.. Pár smsiek, káv, spoločne strávený silvester s jej partiou.. Ruka bola v rukáve, zamiloval som sa, tak ako nikdy.. To všetko v priebehu 3 týždňov.. Nakoľko bývam sám, jej návštevy u mňa boli naozaj časté, viac menej bývala u mňa. Prejavovali sme si lásku, v jej všetkých formách.. Šťastnejšieho človeka ako je snáď pod slnkom nebolo.. Bola záhadná, nikdy nehovorila o svojich predchádzajúcich vzťahoch a keď náhodou, tlačili sa jej slzy do očí.. Tá jej záhadnosť ma priťahovala, ale zároveň dávala varovný signál.. Po 3 mesiacoch zmenila prácu a vtedy nastali prvé náznaky určitých problémov.. Menej dotykov, úsmevov atd..
Ľudská psychika je nevyspytateľná, keď cítiš, že máš niečoho menej, chceš to späť. A presne to som robil aj ja, viac som sa túlil, viac som jej vravel, že ju milujem - a tým viac o ňu prichádzal.. Ten môj boj trval pol roka. Nechcela sa rozísť, mala ma rada. Až raz som ju čakal z práce pred jej bytom a zrazu auto a v ňom ona bozkávajúca iného chlapa. Poviem Vám, niečo tak ponižujúce ma ešte nestretlo. Nejdem opisovať, čo presne sa udialo, v tú chvílu som to neriešil s nou, ale s chlapom.. Ten samozrejme o ničom nevedel a ostal v šoku.. Slečna ušla domov.. Paktovala s ním od vtedy, čo nastúpila do novej práce. Bývala u mna každý večer, nemal som šajnu o nejakej nevere, nemala ju kedy praktizovať.. Ale opak je pravdou. Ked chceš byť neverný budeš neverný, hoci aj hodinku po robote a to bol jej prípad.. Moje psychické stavy boli nasledovné.. Prvý týžden hnev, alkohol, a smsky typu PREČO ?? na ktorú som nikdy nedostal odpoved.. 2. týžden zúfalstvo a smsky.. 3. týžden boj o záchranu vzťahu z mojej strany !!! Hlupák som čo?? zamilovaný idiot, čo by jej odpustil všetko.. Smsky a čím dalej menej odpovedí na ne.. Ak odpovede tak typu : aj by som sa vrátila, ale neviem.. :)) Ked to tak teraz píšem, je mi smiešne zo seba samého.. Tak som rezignoval.. A čuduj sa svete, zrazu sa chcela stretnúť. A hlupák sa s nou stretol... bozky, dotyky, úsmevy.. Pýtam sa jej: Máš s ním niečo ? NIE. Tak ako? skúsime to znovu? NEVIEM, ESTE NIE.. Boooom .. Zas ma pekne dostala.. Vhupol som do toho istého, smsky prosby o návrat. Žiadna odpoved.. Časom moja rezignácia.. Cez Vianoce, sa chce znovu stretnúť. Ok.. A skončili sme v posteli.. Som s nou teraz ? :)))
Nie úloha totiž bola vymenena. Akurat s nou chodil on a mna chcela len pre zabavu. Casom som sa o jej predchádzajúcich vztahoch dozvedal viac.. Neurobila mi to prvému..
Poučený životom a svojou hlúposťou, sa teraz ospravedlnujem sám sebe aký som bol debil.. Poučený doživotne sa jej už neozvem.... Aj ked mi včera píše - MILUJEM TA.. :))

katrinn

moj priatel bol taky isty ako ty, az privelmi dobry a hned mi vsetko odpustil.
sme spolu 2roky z toho som ho podviedla 6x, 2x ma nacapal inflagranti :D ostatne, to boli take len zabavky na 1 noc, teraz sa uz od marca liecim :)) vsteko mi odpustil, verim ze to ked ma nachytal priamo s tym chlapom, ked som sa s nim milovala, vtedy sa chcel zabit, nezvladal to vobec, ale po tyzdni sa pozbieral, aj ked to bolo tazke a velmi som ho lutovala no na druhy den som ho v podnapitom stave znova podviedla :( a znova to videl, :( vtedy skoncil v nemocnici, opil sa takisto a narazil do stromu nastastie nic vazne len par skrabancov.. a zase po par dnoch opat dobre, odpustil mi to. Mesiac nic, bola som mu verna, ale potom som ho este 4x podviedla, 4x do mesiaca, kazdy vikend, o com uz nevie, posledny x to bolo v marci. Takze 9 mesiacov nic, a ani to neplanujem, prezili sme toho vela zleho v tom mojo skurvenom obdobi, ale teraz sa len tesime z nasho babatka, ktore je na ceste :)

ach jajaj

Tak toto mi je lúto.. Ja som bola s chlapom 3,5 roka a podvádzal ma celé roky, len ja som o tom nevedela.. Aj ked som mala sem tam nejaké podozrenie, vždy mal nejaké vysvetlenie. Zasratý alibista ! A ešte lepšie bolo to, že aj keď o tom všetci moji "kamaráti" vedeli, nikto mi nič nepovedal a všetko som sa dozvedela až po rozchode. A tiež som už mala prsteň na ruke....

Len teraz uvažujem...mam úžasného priatela, ktorý v minulosti tiež podviedol holku. Stalo sa to raz, lutoval toho, ale už nebolo cesty späť a ona ho nechala... Myslíte, že to spraví aj mne? Myslíte, že ked to spraví raz, nemá problém to spraviť znovu alebo je to tak, že sa človek môže poučiť z takejto chyby ?

janka666

citovo nevyspelá baba. Slovíčko "milujem ťa" je ako "dobrý den vám všetkým". A bude to striedať dalej. Dobre, že si na to prišiel skoro. Takých dievčat je dnes veeľaaaa....

xyxyz

ten kto chce byt neverny bude neverny hoc aj vo vedlajsom byte, ten kto nechce, nic neurobi ani 10000km od vas...moj nazor

aborigin

Tak približne po roku sa vraciam k svojej skúsenosti.. Nestíham sa čudovat, ako cloveku čas pomáha.. V dobe ked som písal horeuvedený text, bol som psychicky dost na dne..
Dnes je situácia úplne iná :
Čo ta nezabije, to ta posilní !
A preto ludia, verte času, ale hlavne sebe :}

NAIVNA

Nikdy som nemyslela,ze aj ja sa stretnem s neverou.Celych 19rokov co som s manzelom sme sa velmi lubili,asponň ja som si to myslela.Vydala som sa mlada naivna 19-ka.Pred styrmi rokmi nam dochadzali financie tak manzel isiel za pracou do Irska tri apol roka mi písal ako ma lubi aj nase deti a pred polrokom BUM!Zacal menej volat a pisat.Uz mi to nedalo tak som z poslednych sil sadla na lietadlo a to som nevedela kam ist na koho sa obratit? Jazyk neovladam ale co srdiecko povie to robite hoci aj za cenu zivota.Nasla som ho vsetko bolo OK.Bol prekvapeny az dojaty.Len nejak som tu lasku z jeho strany citila menej.Tak mi nedalo,pozriem mobil.NIC.Až na odoslane spravy jedna mala spravicka:Myslem na tebe.Valentin.Koniec!A po nej este sprava mne domov,ako ma miluje.VRACAT SA MI CHCELO.Smutok,plac,beznadej...Manzel zatlkal no nie dlho prichitili ho pri nej,ma zakaz priblizit sa k ich domu.A ona mozno pride o deti.Je toho viac co by som mohla k tomu dodat.Momentalne mam velmi bolave srdiecko a manzel by mal prist o štyri dni domov.Ako to mam riesit sama neviem,viem len to ze ho stale milujem.MAM PRED SEBOU TAZKE OBDOBIE.Ten kto chce byt neverny tak bude hoci rano z postele vyjde manzel a pride iny.Ja som dokazala na manzela cakat 7-8mesiacov a NEVERA ma nedostala som na seba aspon v tom hrda.DRZTE MI PALCE BUDEM ICH POTREBOVAT.

NAIVNA

Nikdy som nemyslela,ze aj ja sa stretnem s neverou.Celych 19rokov co som s manzelom sme sa velmi lubili,asponň ja som si to myslela.Vydala som sa mlada naivna 19-ka.Pred styrmi rokmi nam dochadzali financie tak manzel isiel za pracou do Irska tri apol roka mi písal ako ma lubi aj nase deti a pred polrokom BUM!Zacal menej volat a pisat.Uz mi to nedalo tak som z poslednych sil sadla na lietadlo a to som nevedela kam ist na koho sa obratit? Jazyk neovladam ale co srdiecko povie to robite hoci aj za cenu zivota.Nasla som ho vsetko bolo OK.Bol prekvapeny az dojaty.Len nejak som tu lasku z jeho strany citila menej.Tak mi nedalo,pozriem mobil.NIC.Až na odoslane spravy jedna mala spravicka:Myslem na tebe.Valentin.Koniec!A po nej este sprava mne domov,ako ma miluje.VRACAT SA MI CHCELO.Smutok,plac,beznadej...Manzel zatlkal no nie dlho prichitili ho pri nej,ma zakaz priblizit sa k ich domu.A ona mozno pride o deti.Je toho viac co by som mohla k tomu dodat.Momentalne mam velmi bolave srdiecko a manzel by mal prist o štyri dni domov.Ako to mam riesit sama neviem,viem len to ze ho stale milujem.MAM PRED SEBOU TAZKE OBDOBIE.Ten kto chce byt neverny tak bude hoci rano z postele vyjde manzel a pride iny.Ja som dokazala na manzela cakat 7-8mesiacov a NEVERA ma nedostala som na seba aspon v tom hrda.DRZTE MI PALCE BUDEM ICH POTREBOVAT.

aborigin

makaronkaXX-- tažko sa radí, hmm.. presne ako vraví ema.. chodievaj na kávu, von aj bez neho, s priatelmi.. bude sa pýtať, kde si bola a s kým, odpovedz neurčito a s úsmevom na tvári :) Jasné, že urobí protiútok a bude sa vyhrážať tým istým.. Ale presne to si chcela u neho dosiahnuť - trochu žiarlivosti.. kontroluj to a buď nad vecou, neurobila si predsa nič zlé..