Navrety vred pri zadku

belalmo

Krem na hemoroidy - hespac.com Krem pomáha hneď, ten upokojuje a sťahuje ale kým sa človek úplne vylieči to trvá aj 3-4 mesiace.

Lolodan

Taktiež to mám a strašna bolesť ...
Začalo to tým že som mal menšie bolesti ale nebolo to na nevydržanie no nikomu som o tom nepovedal pretože som si myslel že to prejde behom tyždna mám to už druhy tyžďeň a nemožem ani poriadne spávať .Keď si sadnem boli to no keď sa chcem postavit bolí to ešte viac ... Jeden človek mi na to poradil masť ,,Jitrocelová Masť" je treba si to natierat 4 x denne .. Masť vam vytlači hnis ten vám bude tiect zhruba kazde dve hodiny a dost vela ... až kym tam ten hnis nezmizne
.. no ku hnisu sa pridá aj krv ...
Po stalej hygiene a natierani si to vam to zmizne behom dvoch tyždnou

Klinec098

Ak je to hocičo, odporúčam s tým ísť čo najskôr na pohotovosť. Sám som s tým mal problém. Začalo to ako dáky obyčajný štípanec, taktiež cca 1-2 cm od análneho otvoru, myslel som si, že to nie je nič škodlivé, obyč vyrážka, čo zmizne. Lenže ono to začalo bolieť, nemohol som vzpriamene sedávať, a po týždni som už nemohol ani spať- sedieť, stáť a ležať v akejkoľvek polohe bolo nemysliteľné. Ráno som zašiel na pohotovosť, skade ma hneď doviezli na chirurgiu. Dostal som pekne vynadané, že kde som toľko trčal. Hnis je treba vytiahnuť, párkrát ísť na prebal.Spočiatku to po zákroku bolí, ale určite menej, než vred plný hnisu- a že to bola bolesť! Myslím, že s takýmito vecami je najlepšie ÍSŤ ČO NAJSKÔR NA POHOTOVOŤ. Vždy lepšia prevencia, než mať potom o to dlhší a bolestivejší zákrok a to ani nevravím o navyšujúcich sa nutných prebalov- ktoré su taktiež bolestivé, ale tých 5-10 mins sa to strpí a potom už prichádza dokonalá úľava. Neurobte tú istú chybu ako ja. Choďte za lekárom!

Muhammat

Vredy alebo hluché vredy od kostrče dole a okolo análneho otvoru
môžu byť následkom intolerancie nejakej potraviny. Môže sa to
objaviť po konzumácii potravín z bielej múky. Chlieb, pečivo,
knedľa, zápražka v polievke..... Skrátka treba sa vyhýbať všetkému
z bielej múky. To chce silnú vôľu. A udržovať si nízku hladinu
cukru v krvi. Radšej byť skôr hladný ako prejedený. Niekoľkokrát
denne si to vysprchovať. Pomáhajú aj skorej uvádzané sedacie
kúpele. Pravdepodobne sa jedná o boj až do konca života.

Kewe

Moze to byt obycajny vymokvany vredik z potenia. Repik a mast proti hemeroidom, pripadne dubova kora v akejkolvek forme pomozu. Moze to vsak byt sposobene aj bakterialnymi infekciami ako -kokove alebo kvasinkami pripadne zlou hygienou konecnika. Ak sa problemy opakuju bolo by dobre navstivit lekara.