Dobrý deň,
takže mám 16 rokov a asi 170 cm ,ale tie si už držím nejaké 2 roky,takže si nemyslím že ešte viac vyrastiem,aj ked by som to potrebovala.Ale kamarátka má inšpirovala -hrá volejbal a na to aby mohla hrať za vyššiu "ligu" musí mať 180cm ,teraz má 178 tak ju tréner dáva každý tréning zavesiť na rebríny podľa vás to má nejaký efekt?RESp.moja najdôležitejšia otázka Poznáte nejaké iné spôsoby ako vyrásť?Ďakujem
Ako vyrásť aspon 2 - 3cm?
Tak ďakujem za všetky odpovede.Najbližšie sa to ortopéda spýtam,určite mi bude vedieť povedať?Dúfam že jeho odpoved bude,ze ešte podrastiem...a rastový hormón neviem..akurát tak vela kuraciny..tam je ho dosť:D
tie rebriny jej nepomôžu :D :D :D
to všetko závisí od toho, či sa jej už "uzavrela" chrbtica alebo nie. ortopéd jej spoľahlivo povie, či ešte podrastie alebo nie...
natiahnuť na škripec :-)
áno, aj ja som počula, že naťahovacie cvičenia môžu pomôcť do určitej miery k rastu.
sak prave preto pisem ze pri vyske 170 to neni dobry napad kebyze ma meter 20 tak skor...
jaj???
ale nie je to nebezpecne davat detom??
2 denz aj vysku kym sa nespoji chrbtica...
sorry,ze sa tu miesam,ale rastovy hormon podporuje len rast svalov....nie vysku
myslim ze ti moze aj pichnut rastovy hormon ak mas len 16 ale pri vyske 170 no nevim nevim ... ja mam 195 a som spokojny
na co to vlastne potrebujes????