Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako vyrásť aspon 2 - 3cm?

Príspevok v téme: Ako vyrásť aspon 2 - 3cm?
luulis

Dobrý deň,
takže mám 16 rokov a asi 170 cm ,ale tie si už držím nejaké 2 roky,takže si nemyslím že ešte viac vyrastiem,aj ked by som to potrebovala.Ale kamarátka má inšpirovala -hrá volejbal a na to aby mohla hrať za vyššiu "ligu" musí mať 180cm ,teraz má 178 tak ju tréner dáva každý tréning zavesiť na rebríny podľa vás to má nejaký efekt?RESp.moja najdôležitejšia otázka Poznáte nejaké iné spôsoby ako vyrásť?Ďakujem

arsavin

ahojte , mám 17 rokov a meriam len 156 cm :( a potrebujem aby som mal aspom 165 cm , viete mi nejako pomôc ? videl som ze existuju aj rastove hormony ale to sa ze vraj pouziva len do 15. rokoch , ak mi viete pomoct tak mi napiste na mail . Ďakujem .

milli11

V kuracine je vela rastoveho hormonu? Isto? Ja od mala jem hlavne kuracinu, asi 50 percent zo vsetkych ruhov masa a aj tak som nizka. Je to aj v genetike. Ja mam 160 cm a vyhovuje mi to. Ved co je male, to je zlate, sa hovori.

Antie333

Na rastovy hormon som sa pytala mojej obvodnej asi pred 2 rokmi,ktora mi povedala,ze moze sposobit neplodnost a ze mi to neodporuca.....ja keby mam tvoju vysku,skacem od radosti....ja taham na 21 a mam 159 :))))

šidlo

ked som mal 11 rokov som mal asi 160 cm, a som zacal hravat basketball. po case som prudko vyrastol a ked som prestal hravat, tak som prestal rast. momentalne mam 183 cm