náplaste ti - ji

ketchen

takze rozhodne nechdnite ak mate 14rokov a 50kil.je to zbytocne este vyrasties teraz blbnu hormony, len jest viac zeleniny nez cukry a jogurty a tlste syry a biele pecivo. co sa tyka naplasti,musite malo jest a vydavt viac energie a schudnete, a to ze vyskusat origlame??zabudnite na to. vsetky pripravky co sa masiruju a tak ucinkuju iba ak cvicite pravidelne a malinko jete, musite primat proteiny a vodu a vityminy. aj z ovocia sa da dokonca pribrat. takze PAPAJTE ZELENINU!!!!a kuracie maso a ryby a hovädzie.a ak sa cete zbavit celulitidy, velmi ucinne su MASAZE!!!! mozem potvrdit

kikaaa

chcem sa opytat ci ti-ji naplaste na chudnutie a ti-ji naplaste proti celulitide su jedno a to iste.postavu mam celkom normalnu proste som s nou spokojna ale aj tak ma trapi celulitida..tak som si tie naplaste objednala..funguju aspon trochu?

zuzanelly

no tak j aneviem ale ja som mala tie naplaste tyzden, ide o tom ze som sice mozno aj to jedno kilo schudla ale neocitovala som nejake zmeny ze by som nemala chut na jedlo alebo nieco podobne... bolo to ako obvikle... a navyse sa tie naplaste pocas dna este aj odlepovali ... :( nemam s nimi dobre skusenosti... ani trochu!
mozno sa to casom zlepsi kedze ich este pouzivam aspon ten mesiac... inak ale uz by som si ich druhykrat nekupila.. sklamalo ma to... za lepsi sposob chudnutia povazujem sposoby a ucinky podla Edity Sipeky... :)

janap

JA SOM TO SKUSILA AJ S KAMOSKOU..ZE ABY SME SI MOHLI POROVNAT AKO TO, A CI TO VOBEC FUNGUJE...TAKZE OBIDVE SME NEMALI HLAD - CO V REALE ZNAMENA, ZE SME PRESTALI VYJEDAT CEZ DEN V ROBOTE BLBOSTI A JEDLI SME AZ DOMA. SICE TO NIE JE ASI BOHVIEAKO ZDRAVE NEJEST, ALE AKO INAK CLOVEK SCHUDNE :O) - OKREM DRINY - A NA TU NAS ZATIAL NIKTO NENALÁKAL :O)...NEMALI SME CHUT NA SLADKE, ALE ANI NA SLANE :O)...JA OSOBNE SOM NEMALA VOBEC CHUT JEST A JEDLA SOM FAKT PRETO,ZE SI TO UZ ZALUDOK PYTAL, ALE VOBEC SOM SI NEPOCHUTILA LEBO V SKUTOCNOSTI SOM HLAD NECITILA.KUPILI SME SI JEDNO BALENIE NA POLOVICU, TAKZE 2 TYZDNE KAZDA..JA SOM DALA DOLE 3 KG A NENABRALA SOM ICH.(to ma prekvapuje najviac, ale asi sa mi stiahol zaludok)
VIEM ZE JE TO MALO, ALE KED SOM NA DISPEJI VAHY UVIDELA CISLA, KTORE UZ DLHO NIE - NO CELY DEN SOM MALA SUPER NAJLEPSI :O)...A AJ SME SI TO PREPOCITAVALI - NECHCEME BYT ZA BLBCOV KTORI NA VSETKO NALETIA :O)...NEJAKYCH 35 SK / DEN VYCHADZA JEDNA NAPLAST, TAKZE URCITE TO NEBOLI VYHODENE PRACHY, KEDZE SME SI NEKUPOVALI TIE HLUPOSTI NA CHRUMANIE..to je asi tak vsetko

romana

ahojte chcela by som sa opytat ci by bolo hodne aj pre dievcata ti-ji do veku 14-15 rokov dakujem za odpoved ahojte

mariana

Ja som skúsila wellness vrecúška z www.tinternational.sk a celkom to funguje. Dávajú sa na nohy a tiež na brucho. Náplasti boli ozaj mastné. Teraz to skúša aj kamarátka. Napíšem vám čo povie ona na to..... Čaute.

ocko

Ahojte,
ja som ti naplaste vyskusala, a nic. Akurat som mala pocit, ze tlmi hlad, ze nezjem cely obed. Zaludok ma trosku palil ale inak nic. Myslim, ze za take peniaze sa to neoplati.

majuska5

ahojte,mam problem; mam 56 kg nedavno len pred tyzdnom som mala 53 chcem scudnut na 50kg. Prosim poradte mi.....

elle

Určite nie je dobré piť tesne pred jedlom ani po jedle lebo voda zrieduje tráviace enzýmy a tým pádom nám ťažšie bude tráviť. Piť sa odporúča pol hodinu pred a po jedle. A platí rovnica pri chudnutí: príjem energie musí byť nižší ako výdaj (ináč sa ešte nikomu nepodarilo schudnúť), pravdaže pri dodržiavaní zásady zdravej výživy a primeraného pohybu.