mám priateľa 2 roky a cítim že sa mi vzďaluje. Prvý rok čo sme boli spolu bol veľmi pozorný, milý, občas mi priniesol nejakú ružu alebo bombonieru, ked som bola smutná utešil ma povedal mi ako veľmi ma miluje a že nedovolí aby sme sa niekedy rozišli, napísal mi email, proste stále nejaké prekvapenie bolo. A týchto vecí nejako ubudlo, ked nemám dobrý den, hned sa ma spýta prečo som nasratá ked sme pohádaní kvôli nemu nebojuje, alebo vidno že ho to veľmi nemrzí, pritom na začiatku ma nepustil domov kým sa to neujasnilo hocikedy sa rozplakal. Ja viem že prvé mesiace sú najkrajšie, ale ja nechcem byť štastná len 1 rok, ja chcem aby si ma partner vážil celý čas, aby mi dal najavo že mu na mne záleží, viem že ma má rád, ale bolí ma, že už je chladnejší voči mne, povedala som si, že si asi na to veľmi zvykol že si je sebou istý, na začiatku ja som ho až tak veľmi nemilovala a on to cítil, no situácia sa zmenila znamená premna strašne veľa a už si ma neváži. Mám byť voči nemu chladnejšia, porozprávať sa s ním o tom nechcem, lebo nemôžem povedať, že sa o mna nestará, alebo by nebol ku mne dobrý, len mi chýba že mi už lásku tak veľmi nedáva najavo. Co by ste robili vy?
Chcem byť už konečne šťastná
Čo by som robila ja? Bola by som šťastná, akého skveláho mám chlapa. Laura, zamilovanosť, ktorú si prežívala na začiatku, sa časom mení na takú obyčajnú, každodennú lásku. Nedá sa to vrátiť späť a už nikdy to nebude také ako na začiatku. Ale zamilovanosť a láska sú DVE veci. Tú prvú už poznáš, ale VŽDY trvá vo vzťahu len určitý čas. Je načase, aby si sa aj ty posunula ďalej a mala rada svojho priateľa takého aký je - stále ťa ľúbi, váži si ťa a stará sa o teba (alebo nie?). To isté by si mala robiť ale AJ TY. Ako ty prejavuješ lásku svojmu chlapovi?
Na pozeraní po babách skutočne nevidím nič zlé - robí to KAŽDÝ chlap. Aj ženy predsa slintajú nad koláčikmi a nie nad krásnym červeným jablkom. Proste si to nevšímaj.
S tým pivom pri šoférovaní - je plno debilov na cintoríne, ktorý sa presvedčili len RAZ, že piť a šoferovať nem dobre. Ale, keď si to potrebuje skúsiť na vlastnej koži, prosím.
mala tam byť srandu....
ak sa nehadame je to ok,ale on dost rype,a potom povie,že ja som začala,alebo že nepoznám pravdu
často mi vyznáva lásku,aj ked som v práci,verím mu.Sme spolu iba polroka
a ked sa pohneváme,ide na pc-no je to normálne?určite tam okukáva pekné kočky,často som si to už všimla
no,moj je podobný-neviem tiež prečo je to tak,a ešte ma urazí,a potom povie,že to bolo zo srandy,aj ked vie,že to nemám rada ked mi to hovorí.Pribrala som pri nom zopár kíl,a teraz mi to dáva najavo.
jaaj no klasicky chlap
nemoze ta staaaale utešovať...ked nemas ozajstne problemy tak nefnukaj, ved to berie energiu aj jemu , stale ta utesovat. nauc sa s tym vyrovnat sama. postazuj sa ale nie stale, nauc sa mysliet pozitivne nech neriesis zbytocnosti.
ja už ani neviem, sme spolu každý den, ale začínam mať pocit, že je to uplne iný človek neviem či to bola pretvárka, či sa zmenil alebo čo. zmenil sa hlavne od leta, naschvál ma provokuje rečami, ktoré vie že mi zle padnú, napríklad vie že nemám rada, ked si dosť vypije nezvykol to robiť, hovorím toto všetko len určitú dobu a to len raz za čas, lebo nikdy to nedopadlo dobre a vypije 3 pivá a povie, že ide domov autom naschvál čaká moju reakciu, alebo že si pozrie babu, že prečo nie nato má oči. Pritom vidím že mi chce len ublížiť, nikdy som nebola žiarlivý typ, veľakrát bol bezomna vonku, nikdy som ho nepodozrievala no odrazu mám pocit, že vlastne ani neviem s kým som. Mám si tie jeho reči nevšímať, alebo vybuchnúť, alebo dať mu to naspäť.