Chcem byť už konečne šťastná

Príspevok v téme: Chcem byť už konečne šťastná
laura24

mám priateľa 2 roky a cítim že sa mi vzďaluje. Prvý rok čo sme boli spolu bol veľmi pozorný, milý, občas mi priniesol nejakú ružu alebo bombonieru, ked som bola smutná utešil ma povedal mi ako veľmi ma miluje a že nedovolí aby sme sa niekedy rozišli, napísal mi email, proste stále nejaké prekvapenie bolo. A týchto vecí nejako ubudlo, ked nemám dobrý den, hned sa ma spýta prečo som nasratá ked sme pohádaní kvôli nemu nebojuje, alebo vidno že ho to veľmi nemrzí, pritom na začiatku ma nepustil domov kým sa to neujasnilo hocikedy sa rozplakal. Ja viem že prvé mesiace sú najkrajšie, ale ja nechcem byť štastná len 1 rok, ja chcem aby si ma partner vážil celý čas, aby mi dal najavo že mu na mne záleží, viem že ma má rád, ale bolí ma, že už je chladnejší voči mne, povedala som si, že si asi na to veľmi zvykol že si je sebou istý, na začiatku ja som ho až tak veľmi nemilovala a on to cítil, no situácia sa zmenila znamená premna strašne veľa a už si ma neváži. Mám byť voči nemu chladnejšia, porozprávať sa s ním o tom nechcem, lebo nemôžem povedať, že sa o mna nestará, alebo by nebol ku mne dobrý, len mi chýba že mi už lásku tak veľmi nedáva najavo. Co by ste robili vy?

KatkaBr.

Presne toto sa stalo mne...a predpokladam ze ten tvoj je dost dobrak,vsak?Ja som to vyriesila inak.Mne to az tak velmi chybalo,ze som si nasla ineho.Teraz mi chyba moj ex...