Postup pri vybere krčnych mandli?

Príspevok v téme: Postup pri vybere krčnych mandli?
Petronela:-)

Ešte nikdy som nebola v nemocnici, tak neviem presne ako to tam funguje. Potrebujem vedieť že ak mi da moja ORL lekarka odporučanku na vyber krčnych mandlí, tak s tou odporučankou sa musim objednať zase na vyšetrenie v tej nemocnici kam pôjdem? Napr v ružinove je ORL oddelenie na 4 poschodi a na tom oddeleni maju nejaku ambulanciu kde chodia pacienti s odporučankami? Tam mi spravia znova vyšetenie a potom sa môže stať, že mi oni tie mandle nebudu chcieť z nejakeho dovodu vybrať?
Ďakujem za odpovede

Cokoladka na tej ich stranke sa píše, že v poliklinickej časti suterenu je ambulancia. Nie je to tak že sa tam da dostať aj z hlavnej budovy aj z polikliniky? teraz neviem ty mi vraviš inak a Barbinka inak :-)
A ešte načo mam isť potom do šatne? To si nemožem zobrať so sebou veci na oblečenie oddelenie?

cokoladka898

na stvrtok poschodi je urologicke oddelenie a vedla orl oddelenie spolu so zubnym. ambulancia je v tej istej budove v suterene. je to trosku bludisko, ale trafis tam po cervenej ciare. ale ked sa opytas urcite ti budu vediet poradit. tam pojdes do toho suterenu, nemusis sa tam objednat a tam ti daju termin operacie. potom klasika ked pride tvoj cas pojdes do suterenu do prijimacej ambulancie, tam ta pozru, pojdes do prijimacej kancelarie a odtial do satne a potom na oddeleni. drzim palceky...

cokoladka898

na stvrtok poschodi je urologicke oddelenie a vedla orl oddelenie spolu so zubnym. ambulancia je v tej istej budove v suterene. je to trosku bludisko, ale trafis tam po cervenej ciare. ale ked sa opytas urcite ti budu vediet poradit. tam pojdes do toho suterenu, nemusis sa tam objednat a tam ti daju termin operacie. potom klasika ked pride tvoj cas pojdes do suterenu do prijimacej ambulancie, tam ta pozru, pojdes do prijimacej kancelarie a odtial do satne a potom na oddeleni. drzim palceky...

www.nspr.sk
Našla som ich stranku tak tu je napisane ambulancie na -1 poschodi. To bude ono :-) No aj tak by to mohli mať pokope na tom štvrtom

Barbinka dakujem určite aj ja tam potom asi pôjdem s tou odporučankou od mojej ORL. A ja som si vždy myslela, že na tom 4 poschodi nie su len lôžkove oddelenia ale aj nejaka ambulancia kde chodia ludia s tými odporučankami. Škoda, že to nebyva takto pokope na tom 4 poschodí aspon by nam ulahčili hladanie kde isť :-)
V ružinovskej nemocnici je tušim vratnica keby som sa tam opýtala mysliš žeby mi vedeli povedať kam mam isť s tou odporučankou od mojej ORL? Keby som akože toto už odtialto nevedela. Určite by ma poslali do tej polikliniky nie na štvrte poschodie?

Cokoladka to akože pôjdem s vymenným listkom od mojej ORL najprv do ambulancie v tom suterene? A tam mi daju potom aj termin operácie? Ale musim sa objednať však? Nemožem tam s listkom prisť len tak? Som nevedela že v suterene maju ambulanciu.

cokoladka898

s vymennym listkom pojdes do ambulancie ktora sa nachadza v suterene ruzinovskej nemocnici. tam ta potom budu dalej usmernovat ako dalej.pytaj sa co ta este zaujima, rada odpoviem.