Postup pri vybere krčnych mandli?

Príspevok v téme: Postup pri vybere krčnych mandli?
Petronela:-)

Ešte nikdy som nebola v nemocnici, tak neviem presne ako to tam funguje. Potrebujem vedieť že ak mi da moja ORL lekarka odporučanku na vyber krčnych mandlí, tak s tou odporučankou sa musim objednať zase na vyšetrenie v tej nemocnici kam pôjdem? Napr v ružinove je ORL oddelenie na 4 poschodi a na tom oddeleni maju nejaku ambulanciu kde chodia pacienti s odporučankami? Tam mi spravia znova vyšetenie a potom sa môže stať, že mi oni tie mandle nebudu chcieť z nejakeho dovodu vybrať?
Ďakujem za odpovede

cokoladka898

ja viem ze sa tam da dostat z nemocnicnej casti. ta ambulancia je v suterene. chodim tam casto dostanes sa tam ked pojdes do nemocnicnej casti a dole. su tam vselijake ambulancie, aj ine veci ako nemocnicna lekaren, sklady, krvna banka, hematologia, rardiologia a co ja viem este co. ked nebudes vediet trrafit riad sa cervenou ciarou na zemi. isto tam trafis.

barbinka

petronela je to na prízemí polikliniky na 100%, možno sa tam dá dostať aj z nemocnice, ale radšej som to neskúšala.

barbinka

petronela je to naozaj v pohode, tam bude veľa ľudí tak chodiť. a inak ty už máš akože termín dohodnutý?

Klasika trošku divna, ježiš. A ešte som sa ťa chcela opýtať na tu ambulanciu lebo barbinka vravela že v poliklinickej časti suterenu že je a aj na ich stranke sa píše v polik. časti Ty mi vraviš, že v hlavnej budove, nie je to tak že sa tam da dostať aj z polikliniky suterenu aj z hlavnej budovy? Do tej ambulancie?

zuzic

petronel hlavne nestresuj. vsetko je ine ako sa zda teraz ked sedis za pc. tam je to uplne normlane. pekne sa riad radami cokoladky ona sa vyzna

cokoladka898

nie je to nic strasne. nemas sa coho bat. nikto nebude na teba pozerat. je normalne ked prides v pyzame na oddelenie s papierom v ruke. neboj sa. aj u nas sa to tak bezne robi. je to klasika. neboj

Prečo sa nemôžem prezliecť na oddeleni tam nie je na izbe skrinka? Na to oddelenie pojdem prvy krat a tam keď ma zbadaju v pyžame s taškou s vecami to mi bude blbe :-) To fakt pôjdem takto v pyžame na to 4 poschodie s papierom v ruke z prijimacej kancelarie? Booože :-DD

zuzic

hej prvy krat som mala naladovku potom uz nie:D ale hej balila potom osm nanho odpadla, neskor mi to hovoril mozes si predstavit aka som bola cervena:))srandu si zo mna robil:) a prisla som tam druhy raz a on hned ze jej sak ty si ta co ma minule chcela:DD

cokoladka898

no myslela som satnu na prizemi kde je aj tzv.CPcko. jednoducho pohotovost. tam sa v satni prezlecies do pyzama, das si zupan ked mas a tak ides so vsetkymi vecami na oddelenie. v satni si nechavas bundu, cizmy, sal, ciapku atd a na oddelenie v pyzame. je to nemocnica, je normalne ze tam ludia chodia v zupane, nikto sa tam na teba nebude pozerat ako na neviem co..je to uplne normalne.
na izbe mas nocny stolik kde mas hygienicke veci a pod.