Postup pri vybere krčnych mandli?

Príspevok v téme: Postup pri vybere krčnych mandli?
Petronela:-)

Ešte nikdy som nebola v nemocnici, tak neviem presne ako to tam funguje. Potrebujem vedieť že ak mi da moja ORL lekarka odporučanku na vyber krčnych mandlí, tak s tou odporučankou sa musim objednať zase na vyšetrenie v tej nemocnici kam pôjdem? Napr v ružinove je ORL oddelenie na 4 poschodi a na tom oddeleni maju nejaku ambulanciu kde chodia pacienti s odporučankami? Tam mi spravia znova vyšetenie a potom sa môže stať, že mi oni tie mandle nebudu chcieť z nejakeho dovodu vybrať?
Ďakujem za odpovede

barbinka

jasné, mne je to totiž jedno, ak si niekto z tých ľudí, čo tam práve sú myslí, že je to trapné, alebo podobne. Veď som bola v nemocnici.

Ako vyzera prosim ťa izba? Okrem malej skrinky vedla postele je tam aj nejaka väčšia niekde na izbe taka spoločna? Či iba tie male a postele? A kolko ja na izbe posteli?

Veru strašia :-) No dobre ak to tam takto funguje, aj keď by bolo akože lepšie ak by mali tu šatnu na oddeleni ale čo už. Veď chapete to nie? Tam na tom prizemi je šatna, hneď vedla alebo naokoli, su nejake ambulancie tušim pohotovost a tam sedia ludia a čakaju do ambulancie a okrem toho ti dalši ludia pri vytahoch a dolu na chodbe čo idu napr na navštevy znamim ... tak mi to možno bude blbe tam akože okolo nich prejsť v pyžame s velkou cestovnou taškou :-)čakať na výtah a prisť na oddelenie že som už prišla na hospitalizaciu... ale nič v zlom že stale o tom píšem len musíííím :-)
Možno by nevadilo ak si necham v šatni iba bundu a topanky a potom sa prezlečiem na izbe?

1111111

Petronela.......preco ta tu vsetci strasia o tej pyzame nepochopim......zober si so sebou nejake teplaky a tricko a teplakovu bndu.....alebo sustaky....a normalne si to oblec ked sa mas ist do tej satni prezliect a pyzamu si nechaj zabalenu v taske.....ved ked prides na izbu a bude ti potreebna pyzama tak ju len vytiahni z tasky a mas po problememmeme..............napis ako si dopadla

Ok ozvem
Jaj a ešte jedna vec, keď pridem na hospitalizaciu tam musim isť najprv do tej ambulancie kde ma vyšetrovali v suterene sa zahlasiť? A potom do tej prijimacej kanc...?

cokoladka898

ked pojdes ozvi sa. neviem co si pocula o vytahoch ale su nove, moderne. ale samozrejme sa da ist aj peso. na vytahy sa niekedy dost dlho caka.